TENNISEKLUBI VSOP MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

TENNISEKLUBI VSOP MTÜ hetkeolukord

Juba 427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tenniseklubi VSOP asutati 3. novembril 2010. aastal. Klubi tegeleb tennisevõistluste organiseerimise ja läbiviimisega.

Alates 2015. aasta suvest propageerib MTÜ Tenniseklubi VSOP ka rannatennise mängu., mis on tänaseks väga soojalt vastu võetud.

Liikmemaksusid koguti 2022. a 39 inimeselt kokku 1 375.-eurot,

Tenniseklubi VSOP on kajastab aktiivselt oma tegevusi kodulehel www.vsoptennis.eu ning Facebookis www.facebook.com/vsoptennis.

Klubi tegevus on kasvatanud tennisemängijate arvu Võrus nii laste kui ka täiskasvanute seas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.