LTFC VALDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga komment

LTFC VALDUSED OÜ hetkeolukord

Juba 408 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

LTFC Valdused OÜ põhitegevusalaks on IT-ärianalüüs. Lisaks tegeleb ettevõte kinnisvara üürileandmise ja metsamajandamisega.

Ettevõtte müügitulu kasvas 2022. majandusaastal eelmise perioodiga võrreldes 8.7% % võrra 72 531 euroni. Sealhulgas põhitegevusala (IT-ärianalüüs) käive kasvas 18% võrra 50 520 euroni. Vaatamata käibe kasvule jäi ettevõte 2 899 euroga kahjumisse. Kahjumi põhjuseks oli eelkõige kõrge inflatsioon Eestis.

Ettevõttel oli 2022. majandusaastal kokku 2 töötajat, kelle palgakulu kokku moodustas 31 963 eurot. Palgakulu kasvas eelmise aastaga võrreldes 3%.

Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu majandusaasta vältel ei makstud.

2023. aastal on ettevõte jätkanud samadel tegevusaladel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.