AJAVESKI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommente

AJAVESKI MTÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 83 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ajaveski asutati 15. märtsil 2010.aastal ning samal aastal alustas ka aktiivset tegevust. MTÜ Ajaveskil on kaks füüsilisest isikust asutajat, kes on ühtlasi ka juhatuse liikmed. Tegevliikmeid ei ole liitunud, MTÜ-l on 15-20 inimesest koosnev toetajaliikmeskond.

MTÜ tegevused 2022.aastal olid: • Projektipõhised tegevused; • Koolitus tegevused – käsitööalased õpitoad, aastaringselt tegutsevad täiskasvanute hobikeraamikaring algajatele ja edasijõudnutele; • Teenust pakkuvad tegevused Ajaveskis – käsitöö müük, ruumide rent, seminaride korraldus.

 Ajaveski tegutsemine kunsti- ja käsitöökeskusena - fotonäitus  Piirkonnas giidi teenuse pakkumine  Projektijuhtimise teenuse pakkumine

Saadud tulu eesmärgiks oli põhikirjaliste ülesannete täitmine, mis on suunatud elukestva õppe korraldamisele, käsitöö edendamisele, organisatsiooni arendamisele ning tuuleveski restureerimistööde jätkamisele ja majandamisele.

2022.aasta sihtfinantseeringu korras teostatud projektid olid: 1. MTÜ Ajaveski sai KOP programmist 2022 aasta kevadvoorust toetust “Ajaveski koolitused ja teavitustegevuse parendamine” – 2022 aastal alustasime tegevuste elluviimist – Avatud talude päeva ajal ning enne jõule korraldasime 3 töötuba. 2023 jätkasime projekti elluviimist – viisime läbi veel kaks töötuba, trükkisime flaieri ja uuendasime kodulehte. Projekt lõppes 01.04.2023.

Projekti kogumaksumus on 2775.00 eur, millest toetus on 2 497,50 eur.

2. MTÜ Ajaveski sai Leader programmist 2022 aasta kevadvoorust toetust “Küttesüsteemi paigaldamine Ajaveski tegevusruumidesse”. Projekti tegevusena paigaldati veski esimesele korrusele õhk-veski küttesüsteem ja valati betoonpõrand. Eesmärk on talvisel hooajal tagada ruumis viibijatele mõnus ja soe sisekliima ning jätkata huviringide tegevust ja ürituste korraldamist piirkonna inimestele. Projekt kavatsetakse lõpetada 2023.aastal. Projekti kogumaksumus on 35 459,76 eur, millest toetus on 31 913,78 eur.

3. 2022.aastal viisime ellu projekti “Ajaveski avariiremontööde lõpuleviimine” (Leader meetme „COVID-19 mõjude vähendamine“ 2021 detsembri taotlusvoor).Projekti tegevuseks on avariireontööde käigus tegemata jäänud viimaste tööde lõpetamine – veski müüri ja klaasfassaadi vaheliste veerennide seestpoolt soojustamine kõigil neljal korrusel, puidutöö siseviimistluse taastamiseks, õhujaotuse tagamine korruste vahel. Projekti kogumaksumus on 5 736.00 eur, millest toetus on 5 162.40 eur.

4. Valla tegevustoetust 500 eur (Sihtfinantseerimisleping 2-12.10217) kasutasime

Ajaveski majanduskulude ja tegevuskulude katteks.

21.mail 2014.a. alustas Ajaveski oma tegevust aastaringselt – kaheksandat hooaega töötasid talvisel perioodil regulaarselt täiskasvanute saviringid (algajatele ja edasijõudnutele), toimusid nõupidamised ja koolitused, korraldati kunsti näitus, võeti vastu külastajaid, viidi läbi avalikke külastuspäevi erinevate käsitöötubadega, osaleti Avatud talude päeva üritusel (kahel päeval) jne. MTÜ Ajaveski on

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.