FOODINI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

FOODINI OÜ hetkeolukord

Juba 1585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Mille poolest on võimas kõigest ühte aminohapet sisaldav toidulisand Lipovitac?

Tsink on üks kõige olulisemaid mineraalaineid, mida inimkeha vajab normaalseks funktsioneerimiseks. See on hädavajalik mineraalaine, mis aitab kaasa organismi rakkude arengule, kasvule ja paljunemisele. Lisaks sellele on tsink vajalik ka immuunsüsteemi toimimiseks, seedimiseks ja haavade paranemiseks. Selles artiklis uurime, miks tsink on nii oluline mineraalaine ja kuidas seda saab oma dieediga piisavalt tarbida.

Tsink on üks keskseid mineraalaineid organismi rakkude arengus ja kasvus. Tsink on vajalik paljude ensüümide aktiveerimiseks, mis on vajalikud valkude, süsivesikute ja rasvade lagundamisel ning ainevahetuse reguleerimisel. Tsink on eriti oluline kasvuperioodil, kui keha kasvab ja areneb. See aitab kaasa luude, lihaste ja närvisüsteemi arengule ning tugevusele.

Lisaks rakkude arengule ja kasvule on tsink hädavajalik ka immuunsüsteemi tugevdamiseks. Tsink aitab immuunsüsteemi rakkudel võidelda infektsioonide vastu, aidates tõsta keha vastupanuvõimet ja võimaldades organismil haigustega võidelda. Tsingipuudus võib immuunsüsteemi nõrgendada ja suurendada haiguste riski.

Tsink on ka oluline seedimiseks, sest see aitab seedetraktil toitu seedida ja imada. Tsink on vajalik ka haavade paranemiseks, sest see aitab uut kudet kasvatada ja regenereerida.

Kuigi tsink on organismi jaoks hädavajalik mineraalaine, ei suuda keha seda ise toota. Seetõttu tuleb tsinki saada toidu kaudu. Tsingi rikkad toidud hõlmavad liha, mereande, piimatooteid, kaunvilju, pähkleid ja seemneid. Kuigi paljud toidud sisaldavad tsinki, võib mõnel inimesel olla raske piisavalt tsinki oma dieediga saada. Sellistel juhtudel võib kaaluda toidulisandite võtmist, kuid alati tuleks konsulteerida arstiga.

Kokkuvõtteks võib öelda, et tsink on üks kõige olulisemaid mineraalaineid organismi tervisele. Tsink aitab kaasa rakkude arengule, kasvule ja paljunemisele, immuunsüsteemi tugevdamisele, seedimisele ja haavade paranemisele. 

Kui soovite oma tervisele tähelepanu pöörata, siis võtke ühendust meiega ja tellige meie tervisetooted ning personaalne nõustamine:

VAATA LÄHEMALT

 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mis on Imomix?

Imomix - Efektiivne lahendus kiireks COVID-19 taastumiseks ja teiste viirusnakkuste raviks.   Pidev pandeemia on mõjutanud miljonite inimeste elusid kogu maailm
ssb.ee
Imomix - Efektiivne lahendus kiireks COVID-19 taastumiseks ja teiste viirusnakkuste raviks. Pidev pandeemia on mõjutanud miljonite inimeste elusid kogu maailmas ning teadlased ja uurijad töötavad pühendunult selleks, et leida viise surmava viiruse vastu võitlemiseks. Üheks selliseks lahenduseks on Imomix, vedel suukaudne suspensioon, mis sisaldab spetsiifilisi ensüüme, valke, happeid ja regulaatoreid ning millel on tõestatud viirustevastane toime. Imomix koosneb seitsmest taimesaadusest, mis on ainulaadsel viisil töödeldud, et moodustada koostisosi, mis aitavad kaitsta viiruse pinda ja

Mille poolest on tsink oluline mineraalaine inimese tervise seisukohast?

N-atsetüültsüsteiin ehk NAC on aine, mis on leidnud laialdast kasutust meditsiinilises maailmas tänu oma mitmetele tervisele kasulikele omadustele. NAC on eriti
ssb.ee
N-atsetüültsüsteiin ehk NAC on aine, mis on leidnud laialdast kasutust meditsiinilises maailmas tänu oma mitmetele tervisele kasulikele omadustele. NAC on eriti tuntud oma võime poolest ravida maksakahjustusi, mis on põhjustatud atsetaminofeeni ehk tuntud valuvaigistite Tylenol ja Vicodin üledoosist. Samuti on NAC-l põletikuvastane toime ja see on suurepärane vahend neerukahjustuse vähendamiseks. NAC toetab ka taastumist ja aitab kehast eemaldada liigset lima, mis on oluline eriti hingamisteede tervisele. NAC aitab kehal neutraliseerida toksiine, sealhulgas raskmetalle nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.