LUXURY DETAILING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komme

LUXURY DETAILING OÜ hetkeolukord

Juba 1184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äriühing on asutatud teenuse osutamiseks. Firma sai kantud Harju Maakohtu äriregistri osakonda 27. aprillil 2018.a. Meie ettevõtte eesmärgiks on pakkuda teenust, mis on väga kõrge kvaliteediga. Kõrge kvaliteet tuleneb oskustest ja kogemustest. OÜ Luxury Detailing põhitegevusalaks on mootorsõidukite teenindamist, hooldust ja remondi. Teenused vastavad nii eesti kui Euroopa Liidu standartidele. 2022 aasta jooksul ettevõttel toimunud äritegevus päris aktiivselt. OÜ Luxury Detailing järgmise aasta plaaniks on suurendada oma kasumit ja tugevdada oma positsiooni autoturul Eestis.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aasta moodustas OÜ Luxury Detailing müügitulu 100 751 eur. OÜ Luxury Detailing kulud olid materjaliks 56 451 eur ja tegevuskuludeks 23 225 eur.

Personal

OÜ Luxury Detailing palgal oli 2 töötajat. Palgakulud moodustavad 2022 aastal 14 788 eur.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks OÜ Luxury Detailing põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on osutada teenust laiemas formaadis.

Juhatuse liige eesmärgiks aastaks 2023 on maksimeerida oma äri kasumit, täiustada ja laiendada pakutatavate teenuste sortimendi ja kvaliteedi. Kvaliteedi täiustamise ning sortimendi laiendamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul.

Samuti on lootust leida äriparnereid, mis annavad võimalust proovida ennast ja näidata oma professionaalsust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.