RISTIKÜLA KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

RISTIKÜLA KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 352 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ristiküla Külaselts on külade: Kalda-, Ristiküla- ja Kõveri küla külaelu elavdamiseks loodud mittetulundusühing. Ristiküla külaseltsi põhieesmärgiks on eelnevalt väljatoodud külade küla ürituste korraldamine, külade arengu kavandamine ja täideviimine, koolituste korraldamine külaelanikele. Samuti külaelanike elu– ja olmekvaliteedi kavandamine külaelanikele.

Veebruaris 2022 aluatataud esimeste organisatoortsete sammudega selle aasta Jaanipäeva , vallarahvaga ühise teatrikülastuse ja 20.08 toimuva ürituse “ Sume on öö “ korraldamiseks.

Mais liitutud Saarde valla Külademängude korraldustiimiga, et anda sealgi külaseltsi panus nende õnnestumisse.

23.04.22 toimus juba traditsiooniks muutunud ca 15 km pikkune Ristiküla kanuumatk. Ilm oli soe , jõe veetase oli juba langenud , kuid sõidetav. Osalejad olid igati rahul ja huvi ka järgmine aasta osaleda.

Mai ja Juuni kuu tegeldud maavahetus protsessiga, eesmärgiga külaplatsi asukoht muuta paremini hallatavaks nii turvalisuse kui kasutusmugavuse suhtes. 07.06.22 aastal see ajalooline päev , kui vahetusprotsess jõudis lõpuni ja uus külaplats külaseltsi käsutuses.

Aprilli ja Mai kuu jooksul toimus vabatahtliku töö abil Sääse tee äärse asumi okste kokkuvedamine.

24.06.22 toimus Jaanipäev Ristiküla külaplatsil. Muusikalise poole eest hoolitses Udo Jakobson, külaseltsi esindaja vedas õhtu juhi ja mängude juhi auväärset ametit. Toimus ka hetagevuslik õnneloos külaseltsi hüvanguks ja kohal lastele täispuhutav mänguväljak. Toitlustuse eest hoolitses Resto. Jaanipäev läks igati korda, hinnanguliselt üritust väisanud inimeste arv 200- 300 vahel.

23.07.22 toimusid Saarde Valla Külademängud Kõveri puhkekeskuses. Andsime oma panuse ürituse korraldamisse ja osalesime ka võistkonnaga mängudel.

14.08.22 toimus koos vallarahvaga ühiskülastus vaatamaks “ ADA Rääkimata lugu” Kiidjärvel.

20.08.22 oli Ristiküla pargis toimekas päev. Algas keskpäevast Kodukohvikute päevaga. ja õhtul kl 19.00 “Sume on öö”. Üritus toimus “Romantikaöö” festivali raames ja rahastuse kaasabil.

Esinesid duo Allan Kasuk ja Indrek Ventmann, Viljandi Paalalinna Gümnaasiumi näitetrupp, üllatuskülaline oli Andres Soro Ugalast ja õhtu lõpetas retrodiskoga Siim Kolla.

Üritus oli külaseltsi korraldustoimkonnale tavapärasest suurem proovikivi. Nii külastajad , kui korraldajad jäid üritusega rahule., pigem ütleks olid väga positiivsed ja järgmisel korral soov korraldajatel korraldada ning publikul soov uuesti osaleda.

28.08.22 istutud Ristiküla pargis koos külaseltsi liikmete ja aktiivsemate külaelanikega. Tehtud kokkuvõtteid möödunud üritustest ja räägitud tulevikuplaanidest. Lõpuks veel mõnus vestlusring, kus kostitati üksteist kaasa võetud hea ja paremaga.

15-16.09 osalesid kaks külaseltsi liiget MTÜ dele korraldaval ringreisil Harjumaal. Oli igati sisukas ja uusi ideid andev koolitusreis.

Oktoobri kuus esitatud Külaseltsi poolt kolm projekti rahastuse taotlust, eesmärk vana aida taastamine uues asukohas , Ristiküla uuel Külaplatsil. Samuti esitatud taotlus vallale tegevustoetuse saamiseks.

Detsembri alguseks tulid ka projekti rahastuse taotluse vastused ja neist kaks olid positiivsed , üks neist eitav. See tähendab seda , et läheb aida taastamiseks uues asukohas Ristiküla

Külaplatsil.

Veiko Tugedam

MTÜ Ristiküla Külaselts juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.