STRUUGADE HOOLDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 805 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

STRUUGADE HOOLDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 805 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Struugade Hooldus on asutatud 2017 aastal. Põhitegevusalaks on PLK alade hooldamine ja lihaveisekasvatus ning aretamine.

PLK alasid hooldame kas karjatamise või niitmise teel, kusjuures eelistame selgelt karjatamise teel hooldamist.. Kokku hooldasime PLK alasid üle 200 ha. Lisaks leppisime kokku, et RMK hakkab meie jaoks järk-järgult taastama Karoli saart. Selgituseks - rendime RMK-lt sellest saarest ca 250 ha PLK alasid, kuid kõik need alad on seni olnud taastama. Leppisime kokku, et RMK taastab esimeses etapis ära ca 70 ha maad. Kui see on tehtud otsustame ühiselt, kuidas edasi läheme.

Lisaks PLK alade hooldamisele, tegelesime ka veisekasvatuse aretamisega. Jätkasime loomade prakeerimist ja kuna loomade kokkuostuhinnad olid kõrged, siis meie jaoks tähendas see paremaid müügitulemusi.

2022 a.a lõpus oli ettevõttes 137 ammlehma, 184 noorlooma ja 6 tõupulli.

2023 a. on plaanis jätkata põhitegevusega.

2022 a. oli ettevõttes 1 töötaja, kellele arvestati tasusid koos sotsiaalmaksuga 3 291 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.