NUPU LEARNING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommente

NUPU LEARNING OÜ hetkeolukord

Juba 558 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Nupu Learning on asutatud 2020. a maikuus.

Osaühingu põhitegevusalaks on "Mängude ja mänguasjade tootmine" (EMTAK kood: 3240).

TEGEVUSE KOKKUVÕTE 2022. aastal: - Toodi turule 12 uut õppekaartide komplekti.

- Toodi turule 2 uut postri-magnetite komplekti: „Minu nädal“; „Sõidukid“.

- Toodi turule uus toode – herbaariumi töövihik.

- Sõlmiti lepingud erinevate edasimüüjate ja kauplustega (Apollo, Rahva Raamat, Kraba, Tallinna Loomaaia Meenepood, R-Kiosk, Lehepunkt,

COOP) ja alustati vastavate müügitegevustega.

- Jätkati müügitegevusega e-poes ning otsemüügiga lasteaedadele.

- Alustati otsemüügiga koolidele, raamatukogudele.

- Turundustegevused viidi läbi peamiselt sotsiaalmeediakanalites.

TULUD, KULUD, TULEM 2022. aasta tulud olid 77,7 tuhat eurot. Tulude teenimiseks tehti kulutusi summas 55,6 tuhat eurot. Kasum majandustegevusest oli 22,1 tuhat eurot. Ettevõtte omakapital majandusaasta lõpus oli 38,3 tuhat eurot ning kohustised ja omakapital kokku 59,6 tuhat eurot.

PERSONAL

Ühingu tegevust juhib 2-liikmeline juhatus, keda 2022. aastal ei tasustatud. 2022. aastal sõlmiti tööleping projektijuhiga.

FINANTSNÄITAJAD 1. Puhaskäibekapital (net working kapital) = (Käibevara – Lühiajalised kohustised) on summa, mille võrra käibevarade maksumus ületab lühiajaliste kohustiste summat. Mida suurem, seda suurem on ettevõtte maksevõime.

OÜ Nupu Learning 2022. aasta näitaja oli 37,3 tuhat eurot, millest suurema osa moodustavad varud.

2. Maksevõime üldine tase (current ratio) = (Käibevara/Lühiajalised kohustised) näitab, mitme euro ulatuses on olemas käibevara ühe euro lühiajaliste kohustiste tasumiseks. Pankade kriteeriumi järgi hea, kui näitaja suurem kui 1,6. Eestis keskmiselt 1,2.

OÜ Nupu Learning 2022. aasta näitaja oli 2,8.

3. Vahetu maksevalmiduse tase (cash ratio) = (Raha/Lühiajalised kohustised) näitab, kui palju on ettevõte võimeline koheselt tasuma oma lühiajalistest kohustistest. Eestis keskmiselt 0,2. Näitaja üle 1,5 näitab vaba raha mitte-efektiivset kasutamist.

OÜ Nupu Learning 2022. aasta näitaja oli 0,75.

EESMÄRGID JÄRGNEVAKS MAJANDUSAASTAKS 2023. aastal: - tuua turule 2 uut postri-magnetite komplekti (nii magnetpinnale kinnitatavad kui ka ferromagnetilised); - tuua turule 4 uut õppekaartide komplekti; - tuua turule uus sari – Nupu tegevuskaardid; - tuua turule uus toode – rutiinitabel; - leida vähemalt 2 uut edasimüüjat; - alustada ekspordiga Soome turule (sh kohandada esimesed 12 toodet Soome turu jaoks, külastada messi, teha soomekeelne e-pood); - uuendada kodulehte, sh optimeerida ja digitaliseerida erinevaid igapäevaseid protsesse (laohaldus, raamatupidamine, tellimuste haldus) - saavutada müügitulu 100 000 eurot.

Dagmar Kork, juhatuse liige

Karol Karu, juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.