HVK BUSINESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

HVK BUSINESS OÜ hetkeolukord

Juba 2059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

HVK Business OÜ tegevusalaks on hulgimüük ja IT süsteemide arendus.

Ajalugu

HVK Business OÜ on 2009. aastast tegutsev hulgikaubanduse ja IT-arenduse ettevõte. 2009. aastal tegutsesime erinevate IT projektide kallal, millest ühest kasvas välja Punktid projekt. Punktid projekti arendamise kõrval tekkisid HKV Business OÜ’l head kontaktid sama sektori erinevate osapooltega, millest omakorda kasvas välja hulgikaubandus. 2013. aastal andis HVK Business OÜ Punktide igapäevase jaekliendiga tegelemise üle Gamekeys OÜ’le ning jäi ise ainult platvormi arendajaks. 2021.

aastast kuulub HVK Business OÜ Punktid Technologies AS gruppi.

Eesmärk

HVK Business OÜ tegevuseks on hulgikaubandus mängude ja mängukoodide müügiga, Punktid platvormi kasutusõiguse müük, Punktid platvormi IT projekti arendamine ning minimaalselt määral ka jaekaubandus suhkruvaba joogi müümise näol GGSUPSS.ee lehel. Ettevõtte põhiväärtusteks on kliendikesksus, ausus ning pidev areng. Strateegiaks on pakkuda nii parimat hinda kui ka kiireimat teenust kaupade tarnimise näol. 2022. aastal investeeriti oluliselt IT arendustöödesse, mis aitavad tulevikus saavutada paremaid tulemusi nii HKV Business OÜ-l, kui ka tervel Punktid Grupil.

Majanduskeskkond ja konkurents 2022. aasta majandust jäävad meenutama 2 peamist märksõna - Sõda ja inflatsioon. Venemaa sissetung Ukrainasse ning Euroopa ja NATO riikide ühtne reageering sellele pani Venemaad otsima võimalusi Euroopa survestamiseks. Energiakandjate läbi Euroopale surve avaldamine oli päästik aastaid kestnud rahatrüki tagajärgedele – inflatsiooni hüppelisele kasvule. Euroopa Keskpanga vastus sellele ei lasknud end kaua oodata, rekordtempos tõsteti vähem kui poole aasta jooksul baasintresse 3%.

Tarbija vaatenurgast tõusid rekordtempos energiakulud, energiakulude tõttu kallinenud toidukaubad ja teenused ning aasta lõpul hakkas aina suuremat mõju avaldama ka baasintresside tõusuga seotud kallinenud Euribori tase. Erinevad esmavajadusi rahuldavad kulukomponendid olid seega kõik kallinenud, millest võib järeldada, et lõbustustele jäi vähem raha.

Ettevõte jaoks on see mitte korrigeeriv aruandekuupäeva järgne sündmus, millel ei ole tagasiulatuvat mõju. Kuni käesoleva raamatupidamise aastaaruande avaldamiseni ei ole kehtestatud sanktsioonid

HVK Business OÜ tegevusele mõju avaldanud ning raamatupidamise aastaaruande avaldamise kuupäeva seisuga ei ole tekkinud seoses sanktsioonidega ka olulist mõju finantsseisundile.

Majandusnäitajad 2022.aasta müügitulu kasvas aasta varasemaga võrreldes 42% (2022.a. 1 000 541 EUR ja 2021.a. 705 098 EUR), tulenevalt asjaolust, et HVK Business OÜ fookus oli 2022. aastal Punktid platvormi arendamisel. 2022. aastal kasvasid kohustised 37% (2022.a. 113 045 EUR ja 2021.a. 82 604 EUR).

Ettevõttel kulus suurem ressurss Punktid platvormi arendamisele. IT teenuse müügitulu kasvas varasema aasta 21 800 euro pealt 32 500 euro peale, mis annab tõusuks 49%. Eeldame IT-teenuse müügikasvu ka 2023. aastal.

2023. aasta eesmärgiks on jätkata hulgimüügiga vastavalt nõudlusele, selle segmendi ning klientuuri hoidmist ja võimalusel uute partnerite kaasamist. Töötajate keskmine arv taandatuna täistööajale langes 1 inimese võrra. Aruandeaasta kahjum -256 981 eurot tuleneb valdavalt Punktid platvormi arendustegevuse hüppelisest kasvust.

Hulgimüük

Punktid hulgimüük koosneb lattu ostetud kauba müügist edasimüüjatele. Hulgimüük oli 2022. aastal

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.