MEELESPEA WALDORFLASTEAED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 640 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja komment

MEELESPEA WALDORFLASTEAED MTÜ hetkeolukord

Juba 640 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Meelespea Waldorflasteaed on asutatud 20.01.2011. Majandusaasta algus on 01.09. ja lõpp 31.08.

MTÜ Meelespea Waldorflasteaia põhikitegevus on laste hoiu ja alushariduse võimaldamine waldorfpedagoogika alusel ning seeläbi laste arengu suunamine ja laste sotsiaalsete võimete mitmekülgne arendamine vaba tervikliku isiksuse kujunemiseks lähtuvalt lapse arengu seaduspärasusest, õpetust kasvatusest lahutamata.

Lasteaed tegutseb Pallasti tn. 39 Tallinnas. Tegutsemiseks kasutatavaid ruume renditakse Tallinna

Haridusametilt.

Lasteaias tegutseb 2 liitrühma kokku kuni 40 lapsega vanuses 2 - 7 aastat.

MTÜ kõrgemaks organiks on üldkoosolek, MTÜ igapäevatööd korraldab juhatus. Juhatuse koosseisu kuuluvad nii lasteaiaõpetajad kui ka lapsevanemad. Juhatuse tööd juhib juhatuse esinaine. Juhatuse liikmetele juhatuse töös osalemise eest töötasu ega muid hüvitisi ei maksta. Juhatusele on omistatud ka nõukogu roll.

Lasteaia pedagoogilist ja kultuurilist juhtimist teostab õpetajate kolleegium. Kolleegiumi juhatajal on kooli direktrissi kohustused erakooli seaduse §20 tähenduses.

Õppeaastal 2021/2022 suuremahulisi remont- ning parendustöid rühmatubades ei teostatud.

Rühmade komplekteeritus oli hea ning sügisel kooli läinud laste kohad on õnnestunud ka järgmiseks õppeaastaks edaukalt komplekteerida.

Eralasteaedade tegevust mõjutab otseselt kohalike omavalituste toetuse määr ning toetusele esitatavad tingimused. 2021/2022 õppeaastal püsisid omavalitsuste toetused stabiilsed ning pigem tõusid. See võimaldas ka suurendada õpetajate palkasid, mida survestab suuresti munitsipaallasteaedade õpetajate palgatõusutrend.

2021/2022 õppeaastal on lasteaed saanud liikmetelt tasusid (lapsevanemate poolt tasutud õppemaks) summas 55 555 eurot. Kohalikelt omavalitsustelt on laekunud 116 251 eurot. Lapsevanemate poolt on tasutud toiduraha 7 074 eurot.

MTÜ Meelespea Waldorflasteaia tulud kokku olid 2021/2022 õppeaastal 179 788 eurot ning kulud kokku moodustasid 183 602 eurot. Majandusaasta tulem oli negatiivne 3 820 eurot.

Meelespea Waldorflasteaed MTÜ on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tardunud pilk

Tardunud pilk.epub Tardunud pilk.pdf Tardunud pilk Televisiooni füsioloogilised mõjud ja lapse areng Rainer Patzlaff Kirjastaja: PreMark ISBN: 9985-9397-3-5 Leh
waldorflasteaed.ee

Koroonaviirus

Terve mõistus või hirm COVID-19 suhtes Thomas Hardtmuth Tõlge eesti keelde : Krista Hinno Koroonatrauma ning hädaabipedagoogika terapeutilised võimalused Bernd
waldorflasteaed.ee

Meie väärtuslik laps tänapäeva ekraanide-maailmas

Põhjamaade ja Baltimaade antroposoofiliste arstide 17. aastakonverentsil 18.01.2020 Tallinna Õpetajate Majas. tõlgib Mati Valgepea sissejuhatus: Anne Daniel-Kar
waldorflasteaed.ee

Lapse tervislik toitumine

Dr. Ülle Pechteri loeng teemal “Lapse tervislik toitumine” 8.oktoobril 2019 Meelespea Waldorflasteaias. http://www.waldorflasteaed.ee/WordPress/wp-content/uploa
waldorflasteaed.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.