EESTI AUTOMUDELISPORDI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

EESTI AUTOMUDELISPORDI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 381 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Kiirusmudelite sektsioon 2022. aastal korraldati kiirusautomudelite sektsiooni poolt Tallinnas Nõmme Huvikooli territooriumil asuval ringrajal kaks rahvusvahelist võistlust.

09.-10.juulil Euroopa KV 3. etapp, millest võtsid osa 3 riigi sportlased (Rootsist, Leedust ja Eestist). 03. detsembril Winter Cup, millest võtsid osa 7 riigi sportlased (Šveitsist, Rootsist, Lätist, Leedust, Inglismaalt, Ungarist ja Eestist).

Eesti meistrivõistluste paremusjärjestus selgitati kahel etapil näidatud tulemuste alusel. Samuti õnnestus meie sportlastel edukalt osaleda 15.

maailmameistrivõistluatel ning 71. Euroopa meistrivõistlustel Poolas Pila linnas võites mõlemas arvestuses 3 kuld-, 3 hõbe- ja 2 pronksmedalit ning meistrivõistlustel osalenud 11 maa hulgas võideti võistkondlikult 1. koht ja kõigi klasside parimate kiiruste summa alusel väljaantav "Europapokal". Edukalt võeti osa ka teistest rahvusvahelistest võistlustest. Euroopa karikavõistluste koondarvestuses võideti Eesti sportlaste poolt 4 esimest, 4 teist ja 2 kolmandat kohta.

2023. aastal on kinnitatud Tallinnas kiirusautomudelite Tallinna GP korraldamine 02.-03. septembril. Plaanime osalemist mitmetel rahvusvahelistel võistlustel ning juuli lõpus Šveitsis toimuvatel 72. Euroopa meistrivõistlustel. Nii Eesti täiskasvanute kui ka noorte meistrivõistlused viiakse läbi 2-etapilistena.

Raadiomudelite sektsioon 2022. aastal korraldati raadiomudelite sektsiooni poolt kohalikke võistlusi nii siseruumides kui ka väljas. Siseruumides, kolmel erineval rajal ja asukohas, viidi läbi 1/10 skaala elektrimudelite Eesti Meistrivõsitlused mitmeetapilises formaadis 40 osavõtjaga, kahes erinevas klassis. Samuti toimus ka 35 osvõtjaga 6 etapiline järelkasvu võistlus „Junior Liiga”. Välivõistlustel korraldati Eesti Meistrivõitlused 4 erinevas klassis, 5 erineval välirajal, 5 osavõistlusel. Võitlustest võtsid osa 3 erineva riigi (Läti, Leedu, Soome) sportlased. Osaleti 4 liikmelise meekonnaga Euroopa meistrivõistlustel 20.–22. mai, Trennin (Slovakkia) klassis 1/8 E buggy . Osalejaid sellel võitslusel kokku 93, meie tulemused jäid 3 -kümesse ja tahapoole. Samuti osaleti Euroopameisterivõsitlustel 10.–12. juuni, Fehring (Austria) klassis 1/8 Nitro buggy, meie tulemused 4-kümnes. Ka prooviota saad atulemust Maaimameitrivõsitlustel 5.–10. september, Redovan (Hispaania) klassis 1/8 Nitro buggy (180 osalejat) , tulemusena saavutati kohad esisaja piirimaile.

Aastal 2023 on planeeritud osavõtt Euroopa Meistrivõsitlustest klassides 1/10 E buggy ja 1/5 4WD .

Juhtrajamudelite sektsioon.

2022. hooajal korraldas juhtrajamudelite sektsioon Eestis 10 võistlust: Eesti Meistrivõistlused, kuus Eesti Karikasarja etappi, ja traditsioonilise meeskondliku pikamaasõidu võistluse ning kaks

Balti Cup sarja osavõistlust.

Kokku osales võistlustel 34 eestlast kellest 15 olid noored.

Lisaks eestlastele osalesid Eestis peetud võistlustel lätlased, leedukad ja Soomlased. Kokku ca30 sportlast.

Eesti paremik osales läbi aegade suurima koondisega ka Maailma- Meistrivõistlustel mis toimusid

Apšuciemsis, Lätis.

Klass PR-24 11. Kaiar Tammeleht- Margus Jõgilaine, 22. Aleksei Tsebõkin- Bruno Põldäär, 35. Lembit Annus-

Benno Bert Põldäär,46. Heiko Tamme- Einar Viira

Klass ES-32 57. Bruno Põldäär, 58. Margus Jõgilaine, 62. Kaiar Tammeleht, 78. Einar Viira, 80. Heiko Tamme

Klass F1-32 31. Bruno Põldäär, 44. Kaiar Tammeleht, 49. Aleksei Tsebõkin, 74. Heiko Tamme, 86. Einar Viira

Klass ES-24 12. Kaiar Tammeleht, 19. Margus Jõgilaine, 47. Aleksei Tsebõkin, 53. Heiko Tamme, 73. Lembit

Annus, 75. Bruno Põldäär, 84. Einar Viira

Samuti osalesid Eesti võistlejad ka Balti Cup sarjas. Parimate tulemused klasside kaupa.

Klass PR-24 6. Kaiar Tammeleht, 11. Bruno Põldäär

Klass ES-32

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Raadiomudelistide EFRA 2021.a. reeglid täies mahus saadavad.

Raadiomudelistide katusorganisatsioon EFRA on avaldanud 2021 aasta reeglistiku täies ulatuses, saadav siit (https://www.efra.ws/handbook/?yr=2021) , nagu ka kõi
modelcar.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.