MANDALAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

MANDALAY OÜ hetkeolukord

Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mandalay OÜ loodi 25. oktoobril 2017. a ettevõttena, mille põhilisteks tegevusaladeks on kinnisvara hooldamine ja arendamine. Ettevõte tegeleb endale kuuluva ja mittekuuluva kinnisvara väljarentimisega ning saadud tulusid kasutades kinnisvara parendamise ja edasiarendamisega, vajadusel töötasu makstes. Samuti müüb ettevõte oma juhatuse liikmete pädevusele vastavat ekspert-konsultatsiooni.

Käesoleval majandusaastal oli ettevõtte hooldada ja arendada kuus korterit Tartu linnas, millest ühes ei ole pesemisvõimaluse puudumise tõttu olnud võimalik välja üürida, vaid see vajab eelnevat ümberehitust. Saadud rendituluga ostis ettevõte ehitus- ja remondimaterjale ning kodukaupu korterite sisustamiseks ja rentnike vajaduste rahuldamiseks, samuti tellis ehitustöid. Ettevõte tegi ka kinnisvarainvesteeringu, rahastades seda omanikult saadud laenuga ja omavahenditest.

Ettevõttel puudub materiaalne põhivara ning hooldus- ja ehitustöödel on kasutatud juhatuse liikmete seadmeid ja transpordivahendeid.

Töötasusid majandusaastal makstud ei ole. Kõik tulud on kulunud kinnisvara parendamisele.

Järgmistel majandusaastatel on eesmärk jätkata ning võimalusel laiendada senist tegevust kinnisvara hooldamisel ja arendamisel. Võimalusel võib ettevõte soetada või vahetada veel kinnisvara, mida arendada ja hooldada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.