EESTI KARISMAATILISE EPISKOPAALKIRIKU HARKUJÄRVE PÜHA ESIMÄRTER STEFANOSE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

EESTI KARISMAATILISE EPISKOPAALKIRIKU HARKUJÄRVE PÜHA ESIMÄRTER STEFANOSE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 92 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Informatsioon tegevuse ja juhtimise kohta 2022 aastal.

1. Olulisem tegevusala: eelmisel, käesoleval ja järgnevatel aastatel Harkujärve Püha Esimärter Stefanose Koguduse tegevuse eesmärgiks on kuulutada evangeeliumi kõikidele inimestele, tuua varase Kiriku rikas sakramentaalne ja liturgiline pärand otsivate evangelikaalsete ja karismaatiliste kristlasteni, luua kodu kõigile kristlastele, kes otsivad üleüldist, evangelikaalset, karismaatilist kirikut ning tugipunkti oma elus ja teenistuses.

Koguduse tegevus hõlmab erinevaid jumalateenistusi, millest peamine on püha armujumalateenistus (euharistia), kateheesikoole, laste- ja noortetööd, õppetegevust, evangelisatsiooni, sotsiaalteenistust, ristliku kultuuri arendamist, ajakirjade ja publikatsioonide väljaandmist, kristliku kirjanduse ja audio-video materjalide levitamist, raadio- ja televisioonitööd, sise-ja välismisjonit, teoloogilise hariduse andmist, kloostrite rajamist, seminaride, konverentside laagrite ning muude taliste kokkutulekute korraldamist.

2. Koguduse peamised finantseerimise allikad eelmisel, käesoleval ja järgnevatel aastatel on: 2.1 koguduste liikmete kümnised 2.2 annetused ja kingitused - residendist füüsilistelt isikutelt - mitteresidentidelt 3. Eelmisel-, jooksval-, järgmisel aastal kasutatakse laekunud annetusi koguduse tegevuskulude katteks.

4.Koguduse kõrgeim organ on koguduse nõukogu. Koguduse praktilist tegevust juhib Kaido Eriste (vaimulikunimi Thomas Eriste (isikukood 36610294224)

Koguduse töö juhtimise eest 2022 aastal ei makstud tasu ega teostatud muid väljamakseid rahas.

2023.aastal jätkatakse põhikirjaliste eesmärkide täitmist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.