WELLMINDED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 205 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommen

WELLMINDED OÜ hetkeolukord

Juba 205 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Wellminded peamised tegevusvaldkonnad 2022. aastal olid: · Enesearenguga seotud koolitused ja konsultatsioonid; · Kinnisvaraarenduse alased konsultatsioonid.

2022. aasta käive tuli peamiselt lühiajalistest konsultatsioonidest ja nõustamistest eraisikutele.

OÜ Wellminded peamised kulutused on olnud seotud firma kodulehtede haldamisega ning raamatupidamisega.

Konsultatsioone jätkatakse projektipõhiselt, kaasates vajadusel partnereid. Valdkond, milles soovitakse tulevikus areneda on ennekõike wellness teemaliste äriprojektide konsulteerimine ning ensearenguga seotud nõustamine.

2022. aastal oli ettevõtte tegevus tagasihoidlik, sest omanik eelistas taktikaliselt keskenduda emafirma ja selle teise sidusettevõtte tegevuse arendamisele ning piirangud segasid koolituste korraldamist.

Firma visiooni elluviimist ja tegutsemise paremat tulemuslikkust oodatakse endiselt pika-ajalises perspektiivis. Lähiaastate eesmärk on üles ehitada eelduseid suurematele projektide läbi viimiseks ja püsida jooksvalt kasumis. Vajalikke investeeringuid ja kulutusi tehakse vajadusel jooksvate tulude arvelt.

OÜ Wellminede on andnud 2018-2022 aastatel aastatel laenu OÜ-le Conscious Initiative (mille peamine osanik on emafirma OÜ Head). Enamus laene olid antud pikaajalistena, kuid 2022 aasta lõpus anti ka üks 1000 € lühiajaline laen.

Firma töötasusid ei maksnud ja tehnikat jms ei oma. Tegevusi on läbi viidud emafirma OÜ Head ruumides ning kasutades OÜ Head tehnikat (selle eest tasu maksmata). Emafirmale ja selle sidusettevõtetele alltöövõttu ei osutatud ega sealt teenuseid ei ostetud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.