KEEA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

KEEA SA hetkeolukord

Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KEEA Sihtasutus on mittetulunduslik sihtasutus, mis on asutatud eesmärgiga hallata ja hooldada kinnisvara ning muud vara, tagades nimetatud varade jätkuva säilimise ja kasvamise, et kasusaajad saaksid sihtasutuse vara valitsemisest ja/või võõrandamisest tulu.

2022. aastal leiti ja soetati vastavalt sihtasutuse eesmärkidele ning asutajate deponeeritud vahendeid kasutades sobiv kinnistu, mis seejärel välja renditi.

Kinnistu aadress on Kotermanni tee 12, Rannamõisa, 76901 Harju maakond.

Ostu järgselt selgitati välja vajalikud parendused ja remonditööd, millest mõnedega alustati 2022. aastal, ülejäänud on aga kavandatud 2023.

aastaks, nagu allpool kirjeldatud.

Peamised 2022. aastal tehtud või alanud parendused (cid:127) Fassaadi, puidu ja katuse puhastus.

(cid:127) Sisekujundustegevustega alustamine.

(cid:127) Küttesüsteemi hooldus ja parendamine.

Peamised 2023. aastaks kavandatud parendused (cid:127) Paigaldada mõlemale korstnale vee sissevoolu vältimiseks korstnamütsid.

(cid:127) Täiustada küttesüsteemi (puuduvad vooluventiilid ja töökorras termostaadid).

(cid:127) Teha projekteerijate nõuannetest lähtuvad renoveerimistööd, et kaasajastada kinnistu ja lõpetada pärast algset ehitamist pooleli jäänud siseviimistlustööd.

(cid:127) Vajadusel kontrollida ja remontida radoonitõrjesüsteemi (korsten).

(cid:127) Värvida üle kõik puidust välispinnad, mis on hetkel töötlemata ja lagunevad, sest need ei ole ilmastiku mõjude vastu kaitstud.

(cid:127) Mõlemale tagumisele terrassile viivad plaaditud astmed on halvas seisukorras – mõned plaadid on pragunenud ja murenema hakanud.

Restaureerimise asemel on kavas mõlemat terrassi muuta ja katta astmed puiduga. Küsida nõu kvalifitseeritud asjatundjatelt.

(cid:127) Mõõdistada krundi piirid, et õiged piirid oleksid selged enne uue eesvärava paigaldamist (praegune värav ei tööta) ja piirdeaia parendusi.

(cid:127) Vaadata üle ja puhastada kinnistu tagaosas olev puurkaev, mille pump võib vajad vahetamist.

Eelduste kohaselt jätkub Kotermanni tee 12 asuva kinnistu väljarentimine kogu 2023. aasta vältel, sh eeldatavate renoveerimistööde ajal ning 2023. aastal sihtasutus täiendavaid kinnistuid ei soeta.

Sihtasutus on maksejõuline ja järgib kõiki asjakohaseid Eesti seadusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.