CERANOS INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommen

CERANOS INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 3348 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ceranos Invest OÜ on 2006. aastal tegevust alustanud Norra ja Põhja-Euroopa üks juhtivaid kajakkide tootjaid. Tänaseks müüb ettevõte kajakke ning lisavarustust üle 20 riiki üle maailma Seabirds Designs kaubamärgi all. Ceranos Invest OÜ klientideks on nii edasimüüjad, kes tegelevad meie toodete turundamisega, kui ka lõpptarbijad. Meie eesmärgiks on pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteetseid kajakke ja aere turu parimate hindadega.

Ceranos Invest OÜ põhiväärtused on:

Innovatsioon - Püüame pidevalt pakkuda uuenduslikke tehnoloogialahendusi, uut kujundust ja uusi mudeleid;

Kvaliteet - Oma pühendumisega tagame, et kõik meie valmistatud kajakid on esmaklassilised;

Hinna kvaliteedi suhe - Kvaliteet mõistliku hinnaga. Püüame pidevalt leida võimalusi kulude minimeerimiseks ja kvaliteedi optimeerimiseks.

2022. aasta müügitulu moodustas 2 975 562 eurot (2021. aastal 4 441 359 eurot). 2023. aastal on plaanis ettevõtte jätkuv kasvatamine, selleks on plaanis avada uue tootmisliini Eestis, kuhu oleme alustanud investeeringute tegemist juba 2020. aastal. Samuti on jätkuvalt plaanis uute tootmistehnoloogiate ja uute toodete arendus. Tänu uue toote turule toomisele 2023. aastal on eesmärgiks saavutada ligi 5 miljoni eurone müügikäive.

Oleme teadlikud sõjast Ukrainas ja oleme analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ja leidnud, et see omab otsest ja märkimisväärset mõju ettevõtte tegevusele. Oleme seda mõju arvesse võtnud raamatupidamise aastaruande ja tegevusaruande koostamisel. Kehtestatud sanktsioonid on tekitanud nii tööjõu ja materjalide puuduse kui ka potentsiaalsete klientide ostuvõimsuse vähenemist mis põhjustas ka 2022. aasta ettevõtte käive langust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.