FILMI ESMASALVESTUSE TOOTJATE ÜHING MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

FILMI ESMASALVESTUSE TOOTJATE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Filmi Esmasalvestuse Tootjate Ühing (edaspidi FETÜ) on Eestis asutatud kollektiivse esindamise organisatsioon, mis esindab Eesti territooriumil filmi esmasalvestuse tootjate õigusi.

Samal ajal saab FETÜ esindada audiovisuaalsete teoste autoriõiguste omajaid, millised autoriõigused on filmitootjale üle läinud autoriõiguse seaduse (edaspidi AutÕS) või lepingu alusel.

Eesti filmitööstuse praktikas kuuluvad audiovisuaalsete teoste autorite (stsenarist, režissöör, operaator, kunstnik) varalised õigused filmitootjatele (vt ka AutÕS § 33 lg 2).

Ühingu põhitegevusteks on autoritasude kogumine kollektiivse esindamise organisatsioonina (KEO).

FETÜ esindab järgmisi õigusi: filmitootjate õigusi tasu kogumisel audiovisuaalsete teoste isiklikeks vajadusteks kasutamise eest (cid:127) (AutÕS § 26). Tasu kogumine on tagatud riigi poolt. KEO ülesanne on jaotuskavas osalemine; audiovisuaalsete teoste autorite taasedastamise õiguse eest tasu kogumine; (cid:127) audiovisuaalsete teoste otseedastamise õiguse eest tasu kogumine.

(cid:127)

MTÜ Filmi Esmasalvestuse Tootjate Ühingul on aruande esitamise ajaks 20 liiget.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.