AUTOKULTUUR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 41 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

AUTOKULTUUR MTÜ hetkeolukord

Juba 41 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal tegutses MTÜ AUTOKULTUUR vastavalt oma põhikirjalistele eesmärkidele.

MTÜ AUTOKULTUURI tegevuse eesmärgiks on edendada Eesti autokultuuri. MTÜ põhitegevuseks on autoürituste korraldamine, mille eesmärk on autoinimesi kokku tuua ja motiveerida selle hobiga tegelema. Samuti on meie ürituste eesmärk pealtvaatajatele tutvustada erinevaid mootorsõidukiga seonduvaid alasid ja kultuure ning suurendada ühiskonna huvi autokultuuri vastu.

2022.a oli MTÜ AUTOKULTUURI jaoks esimene tegutsemise aasta, mille peamiseks südmuseks kujunes autonäitus nimega “Radical - The beginning”. Ürituse võib lugeda õnnestunuks, kuna osalejaid ja pealtvaatajaid oli rohkem kui oodata oskasime. Samuti saime peale üritust palju positiivset tagasisidet ja palju uusi koostööpakkumisi.

MTÜ AUTOKULTUURI põhitegevusalaks on ürituste korraldamine.

2022.aastal oli käive 2318€, millest Eesti-sisene käive moodustas 100%.

Aruandeaastal põhivara ei soetatud.

Töötajate keskmine arv oli 0 ning töötasusid ega juhatuse liikme tasusid ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.