PALGARDI KRAANA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2195 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 254 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komme

PALGARDI KRAANA OÜ hetkeolukord

Juba 2195 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 254 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

PALGARDI KRAANA OÜ 2022. AASTA

TEGEVUSARUANNE

Palgardi Kraana OÜ on 1997 aastal loodud erinevate kaubagruppide käsitlemise ning eriveoste transpordiga tegelev ettevõte, mis läbi oma põhifunktsioonide täitmise ja sellest tulenevate ühishuvidega arendab nimetatud äritegevust koos Palgardi Kraana grupi teiste ettevõtetega

Rootsi, Läti, Leedu ja Venemaa majandusruumis.

Omandisuhted ja juhtimine 1. OÜ Tableroon – 18 500 häält, mis moodustab 50% osakapitalist; 2. JM Pålgård AB – 18 500 häält, mis moodustab 50% osakapitalist;

Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline ning koosneb järgmistest isikutest: Lembit Rannala – juhatuse esimees, Rain Rannala – juhatuse liige.

Ettevõtte tegevjuhi ülesandeid täitis jooksval aastal Rain Rannala. Palgardi Kraana OÜ ei oma majandusaasta lõpu seisuga osalusi teistes ettevõtetes. Eeloleval majandusaastal ei ole plaanis muudatusi ettevõtte omanikeringis.

2022 aastal organisatsioon.

Juhtkond tegeleb uute projektide ja tegevusvaldkondade otsimisega. Organisatsioonistruktuur koosnes 2022 .a. lõpu seisuga jätkuvalt keskkontorist ning saarte osakonnast. Aasta lõpu seisuga oli ettevõttes 8 põhikohaga palgalist töötajat.

Majandustegevus

Laadimisteenuseid osutati 2022 .a. kogusummas ca. 1 044 439 euro eest (2021 aastal oli 1 000 496 eurot), Palgardi Kraana olemasolev lepinguline kliendibaas nimetatud koostööks sadamatega, samuti rendilepingud on jätkuvalt pikaajalise iseloomuga.

Üldine informatsioon 2022 aasta kohta

Ettevõtte tegevjuhtkond jälgib igapäevaselt ja regulaarselt oma põhiklientide maksekäitumist ning krediidiriski, et minimiseerida tulevikus tekkivaid krediidikahjusid.

Majandusaastal investeeriti ettevõtte põhitegevusega seotud masinatesse ja tehnikasse ning inventari 164 749 eurot.

Palgardi Kraana OÜ üks põhilisi põhikirjalisi eesmärke teiste hulgas on tagada äriühingu tegevuse vastavus seadusandlusele ja põhikirjale, seepärast peame vajalikuks rõhutada, et meile teadaoleva informatsiooni kohaselt ei ole teiste äriühingute ega avalik-õiguslike institutsioonide poolt esitatud Palgardi Kraana OÜ vastu ühtegi kaebust või hagi ega ei ole ka algatatud kohtulikku menetlust.

Ettevõtte põhitegevust iseloomustavad suhtarvud ja nende arvutamise metoodika 2022 2021

Puhaskasumi marginaal 8,09 % 32,56 %

Ärikasumimarginaal 22,52% 50,78%

Omakapitali puhastootlus 3,0 % 9,53% aastas

Lühiajaliste kohustuste 1,57 7,95 kattekordaja

Omakapitali määr 86,23% 86,69 %

Puhaskasumi marginaal : Puhaskasum / Müügitulu

Ärikasumimarginaal : Ärikasum / Müügitulu

Omakapitali puhastootlus aastas : Puhaskasum/ Perioodi keskmine omakapital

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja : Käibevarad / Lühiajalised kohustused

Omakapitali määr : Omakapital / Koguaktivad

Peamised tegevussuunad 2023 aastaks (cid:127) Tegeleda jätkuvalt uute püsiklientide hankimisega laadimisteenuste ning renditeenuste osutamiseks nii Eestis kui ka mujal.

(cid:127) Pöörame jätkuvalt suurt tähelepanu laadimisteenuse kvaliteedi hoidmisele ja parendamisele.

(cid:127) Jätkata investeeringuid töökeskkonna ja tehnika kaasajastamiseks.

Harjumaal, 09. märtsil 2023.a.

Rain Rannala

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.