KRONA TEETÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4318 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

KRONA TEETÖÖD OÜ hetkeolukord

Juba 4318 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Krona Teetööd on asutatud 2008. aastal ja põhineb täielikult Eesti kapitalil. Osaühing välisriikides ei tegutse.

Alustame objektidel vundamendisüvendite kaevamisest, tagasitäitest, põrandaaluste täitmisest. Territooriumil teeme asfalteerimistöid koos ettevalmistustöödega, äärekivide ja kivisillutise paigaldustöid koos ettevalmistustöödega. Haljastus ja puude ja põõsaste istutustöid.

Teeme koostööd Eesti suurimate ehitusfirmadega nagu Embach Ehitus AS, Dorbat Ehitus OÜ, KRC Ehitus OÜ ja paljude teiste peatöövõtjate kui ka eraisikutest tellijatega.

Oleme pakkunud kvaliteetset tööd mõistliku hinnaga ja teinud paljudega koostööd aastaid.

Osaühing tegeles 2022. aastal peamiselt ehitusplatside ettevalmistustööde ja kaevetöödega ning transporditeenuste osutamisega, samuti tehnika remondi töödega nii oma tehnika remondil kui ka välistellijatele, kuna seadmed ja kompentents on olemas.

2022. aastal valmis kuue boksiga ridaelamu. Selleks soetati elamumaa Tartu maakond, Kastre vald, Haaslava küla, Pargi tee 1.

Ridaelamu ehituseks on võetud investeerimislaen Coop Pank AS. Ridaelamu bokside müük on planeeritud 2022/2023. aasta.

Osaühingu juhatus koosneb kolmest liikmest, nendest liikmetest üks täidab tegevjuhi kohuseid, üks on kaasatud ridaelamu ehitusega tegelemiseks, üks on osakute omanik ja tegeleb võõrtööjõuga, personali probleemidega ja kõige vajalikuga.

Osaühingul oli 2022. aastal keskmiselt viisteist palgalist töötajat, neile arvestati töö ja lisatasusid kokku 227 286 eurot.

Kuigi 2022. aastal on ettevõte kahjumis, mis on põhjustatud elamuehitusest ja aeglasest müügist, samuti meie tavaliste peatöövõtjate nii elamute kui ärihoonete pausile panekust seoses ebamäärase turuolukorraga. Sellest tingitult vähenesid tellimised 2022.a. 4.-ndas kvartalis ja olukord oli väga halb 2023.a. 1.kvartal. Teises kvartalis hakkab ehitusturg natuke elavnema. Aga valitsus peatas praktisilset teedeehituse (maht on olematu), mistõttu on ehitusturul konkurents suur ja vaatamata kütuste ja materjalide kallinemisele ja palgasurvele on ehitusturul alapakkujaid väga palju, kelledega ei ole võimalik võistelda, kui natukenegi majanduslikke arvutusi teha. Kuid siiski on kavas samades sfäärides tegevuse laiendamine ning tegevusefektiivsuse tõstmine.

Majandusaasta lõpul oli osaühingu bilansimahuks 1 312 325 eurot, müügitulu suuruseks 2 613 439 eurot ja viisteist palgalist töötajat.

Kuigi 2023. aastal on ehitustegevus mõnevõrra aeglustunud tänu materjali tarneprobleemidele on kavas samades sfäärides tegevuse jätkamine, võimalusel laiendamine ning kõige olulisem tegevusefektiivsuse tõstmine.

Peamised finantssuhtarvud ja nende arvutamise metoodika: 1. Müügitule (€) = Kasumiaruanne 2. Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustused 3. Puhasrentaablus (%) = Puhaskasum / Müügitulu * 100 4. Varade rentaablus ROA (%) = Puhaskasum / Keskmine vara * 100 5. Omakapitali rentaablus ROE (%) = Puhaskasum / Keskmine omakapital * 100 2022 2021 1. Müügitulu 2 613 439 2 327 429 2. Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 0,86 1,15 3. Puhasrentaablus (%) -3,01 0,45 4. Varade rentaablus ROA (%) -5,71 0,82 5. Omakapitali rentaablus ROE (%) -17,96 2,19

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Töös olevad objektid

Tartu Riia 2 sillutise alused ja paigaldus. Tellija: Ehitusfirma rand ja tuulberg Tartu savi 37 ja 37a kortermajade alused ja parkla ehitus ja haljastus. Tellij
krona.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.