KOSE ERIVAJADUSTEGA INIMESTE KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KOSE ERIVAJADUSTEGA INIMESTE KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kose Erivajadustega Inimeste Koda on oma tegevustes juhindunud põhikirjalistest ülesannetest.

Aastal 2022 tehti koostööd erinevate sihtgruppidega - erivajadadustega inimesed, eakad, nende perekonnad. Eesmärgiks oli soov kaasata oma tegevustesse rohkem inimesi.

MTÜ KEIK sai tegevustoetust Kose Vallavalitsuselt ning need vahendid panustati kohalikele erivajadustega inimestele ja eakatele ning nende peredele kultuuri ja huvialaürituste korraldamiseks.

2022 saime projektitoetust Harjumaa Puuetega Inimeste Nõukojalt ning kasutasime seda vastavalt projektis planeeritud tegevuste rahastamisel.

2022. aastal tihendasime koostööd Harjumaa Puuetega Inimeste Koja liikmetega korraldades sõpruskohtumisi, vahetades kogemusi ja teadmisi.

Loeme 2022. aasta korda läinuks.

Kose Erivajadustega Inimeste Koda ei oma palgalist tööjõudu ning jätkab tegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.