AVEC KIRJASTUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1689 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 95 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

AVEC KIRJASTUSE OÜ hetkeolukord

Juba 1689 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 95 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

AveC Kirjastuse OÜ põhitegevusalaks 2022a. oli ajakirjade jm perioodika kirjastamine - EMTAK kood 58141.

Äritegevuse ülevaade

AveC Kirjastuse OÜ annab välja Lääne-Virumaa nädalalehte Kuulutaja. Kuulutaja ilmub alates 1997. aastast kord nädalas.

Kuulutaja on Virumaa üks loetavamaid väljaandeid. Kui tugineda erinevate meediauuringute tulemustele, siis on Kuulutajal ca 35000-40000 lugejat. Kuulutaja trükiarvuks on 12 000. Kuulutajat trükitakse 4-värvilisena ja on Eestis jätkuvalt suurima tiraažiga maakondlik väljaanne. Suur tiraaž ja juba üheteistkümnes maakonnas (Lääne-Virumaa, Ida-Virumaa, Jõgevamaa, Võrumaa, Tartumaa, Raplamaa, Pärnumaa, Järvamaa,

Harjumaa, Viljandimaa, Põlvamaa) olev garanteeritud levipiirkond on argumendid, mis annab reklaamiagentuuridele kindluse tellitud reklaami laia lugejaskonnani jõudmiseks.

Aruande esitamise ajaks on nädalalehte välja antud 26 aastat ja keegi ei kahtle enam ajalehe Kuulutaja vajalikkuses kohalikul meediaturul. Kuulutaja ilmumist oodatakse ja reede pärastlõunaks on Kuulutajad juba enamustes jagamiskohtadest otsas. Pikajaliselt ilmunud nädalalehele tegevust on oluliselt mõjutanud 2020. aasta kevadest ülemaailmselt levima hakanud Covid-19 viirus ja majandusaastal aina süvenenud majanduslangus. 2022. aruandeaasta lõpetati kolmekümne kolme tuhande euro suuruse kasumiga.

Kuulutaja toimetuse töötajad on varustatud kaasaegsete töövahenditega, sh nende töölaudadel on silmasõbralikud LCD monitoriga, et vähendada koormust silmadele, mida arvutiga töö tekitab.

Kuulutaja kodulehel on võimalik lugeda kõiki ilmunud artikleid ja arhiivis sirvida nädalalehte pdf failina, kus on näha kogu lehe sisu koos kuulutuste ja reklaamidega ning kuulutuste portaalist leida teemade järgi vajalikke kuulutusi.

2013. aastal alustatud uuenduste sisseviimine on pidevas protsessis. Kuulutuste vastuvõtmine klientidelt on tehtud väga paidlikuks. Klient saab kuulutuse avaldada kas toimetusse kohale tulles, saates oma kuulutuse e-kirjaga toimetuse e-posti aadressile, sisestades kuulutuse vastavas portaalis või edastades oma kuulutuse Grossi Toidukaupade Jookide kauplusse asukohaga Vilde 6a, Rakvere. Alates 2016. aastast Kuulutaja kodulehele lisatud kuulutuste portaal on klientide poolt väga hästi vastu võetud kuna see on kõige kiirem viis kuulutuse ilmumiseks. Kliendil on võimalik kuulutust sisestades valida kas ta soovib avaldada seda ainult paberlehes või nii internernetis kui ka paberlehes. Peale kliendi poolt ülekande teostamist aktiveeritakse kuulutus kohe Kuulutaja kodulehel ja seda on võimalik juba enne paberlehe ilmumist soovijatel lugeda.

Alates 2019. aasta algusest on klientidel portaalis kuulutuse tellimisel võimalik kasutada maksmiseks SEB panga ja Swedbank linke, mis on muutnud klientidele kuulutuse eest tasumise lihtsamaks.

Kuulutaja toimetus on, vaatamata keerulistele aegadele majanduses, ikka optimistlik ning annab endast parima, et lehel ka edaspidi hästi läheks. Jätkuvalt soovitakse oma lugejatele reedeti pakkuda ajalehte, mis on vastav heale nädalalehe formaadile. Lehest leiab nii kohaliku elu, spordi, tasub teada kui ka vaba aja teemalisi artikleid ning persoonilugusid.

Kuna Kuulutaja on tasuta leht, siis on jätkuvalt oluline, et reklaami- ja kuulutustemaht peab olema 60-70% lehe üldmahust.

Finantspositsiooni ülevaade

Kuna AveC Kirjastuse OÜ on tegelenud reklaami müügiga alates 1997.a ja tal on juba välja kujunenud reklaamitellijate klientuur, siis ei ole erilisi probleeme debitoorsete võlgnevuste juhtimisega. 2022.a ei kantud ebatõenäoliselt laekuvaks ühtki esitatud arvet.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Aktivate rentaablus (ROA) % 7,0

Omakapitali rentaablus (ROE) % 7,1

Ärirentaablus % 20,7

Võlakordaja % 1,6 1,7

Soliidsuskordaja % 98,4 98,3

Maksevõime üldine tase 52,8 46,8

Suhtarvude arvutamise metoodika:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kunda mõisa tööstushoonete kompleks võeti kaitse alla

Kultuuriminister Heidy Purga tunnistas kultuurimälestiseks Kunda mõisa tööstushoonete kompleksi. Kunda mõis kuulus 19. sajandi Eesti silmapaistvamate ja paremin
kuulutaja.ee

1966: Taškendi maavärin meenutas paljudele tuumasõda

404 pilti ei leitud
kuulutaja.ee

Teatrietendus Freudist, filmina

Jälle on kinno asja teatrisõpradel, sest film „Freudi viimane seanss“ on sisuliselt ülesfilmitud samanimeline teatritükk. Margit Adorf Originaalloo autoriks on
kuulutaja.ee

Rakveres avab suve festival Summer Start

25. mail avab suve suurfestival Summer Start, mis toob Rakvere Vallimäele lausa kolm välismaa millenniumi artisti ning kolm kodumaist tantsumuusika legendi. Lis
kuulutaja.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.