MARKER FILMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga komment

MARKER FILMS OÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Marker Films asutati 2011. aastal. Samal aastal alustati majandustegevust. Tähelepanu pöörati eelkõige äritegevuse kindlustamisele praegustel turgudel. 2011. aasta netokäive oli 6356 eurot. Aruandeaastal töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele majandusaastal tasu ei makstud.2012. aastal keskenduti tegevuse laiendamisele ja jätkati tööd. 2013. aastal jätkati tegevuse laiendamist, osaliselt maksti aasta lõikes juhatuse liikmele ka töötasu vastavalt töö mahule. 2014. aastal suurenes töömaht tunduvalt ja erinevate projektide haldamiseks tuli abiks võtta lisatööjõudu. 2015. aastal jätkus tegevus pisut kasvavas tempos ja mahus, juhatuse liikmele maksti vastavalt töömahule ka tasu. 2016.

aastal jätkus tegevus kasvavas tempos ja mahus, juhatuse liikmele maksti vastavalt töömahule ka tasu. Aasta lõikes jäi firma kahjumisse, mis kaeti järgneva aasta tegevusega. 2017. aastal jätkus tegevus kasvavas tempos ja mahus, juhatuse liikmele maksti vastavalt töömahule ka tasu.

Tegevusega kaeti eelneva aasta kahjum ning jõuti tagasi kasumisse. 2018. aastal jätkus tegevus kasvavas tempos ja mahus, juhatuse liikmele maksti vastavalt töömahule ka tasu. Tegevusega suurendati eelneval aastal teenitud kasumit. 2019. aastal kasvas tegevus märgatavalt, kuid ka kulud suurenesid seoses uute projektide arendamisega. Aasta lõpetati kahjumis, kuid uute projektide arendus annab kindlust järgneval aastal tagasi kasumisse jõudmiseks. 2020. aasta tõi kaasa suure pandeemia puhkemise ning see jättis tugevalt oma jälje ettevõtte tegevusse. Aasta lõikes langes käive, kahjum suurenes ning ettevõtte omanik andis isiklikku laenu kahjumi katmiseks. 2021. aasta jätkus koroona-pandeemia aegne väga raske periood, see hõlmas kõiki kultuuri valdkondi ja film ei jäänud puutumata. Siiski pikemaajalised kokkulepped andsid lootust olukorra paranemisele pikemas perspektiivis. 2022. aasta suurenes müügitulu jõuliselt võrreldes pandeemia-aastatega ning möödunud aastate kahjumit õnnestus vähendada olulisel määral.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.