EESTI TAIMEKAITSE ASSOTSIATSIOON MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI TAIMEKAITSE ASSOTSIATSIOON MTÜ hetkeolukord

Juba 162 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Taimekaitse Assotsiatsiooni liikmetele

Sissejuhatus

MTÜ alustas tegevust 2021. aastal. Põhikirja kohaselt on assotsiatsiooni üheks olulisemaks eesmärgiks esindada oma liikmeskonna huve taimekaitsetoodete turgu mõjutava poliitika kujundamisel ning aidata kaasa taimekaitse teadlikkuse ja positiivse avaliku kuvandi suurenemisele.

2022. aasta 13. detsembri seisuga on Eesti Taimekaitse Assotsiatsioonil üheksa liiget ning

MTÜ juhatus on kahe liikmeline. 2022. aastal juhatus koosolekuid ei pidanud.

2021-2022. majandusaastal on MTÜ töötajate arv 1 ning palga ja tasude kogusumma oli 40530,01 eurot.

2022 TEGEVUSTE KIRJELDUS 2022 a. tegevusi alustasime põhikirjalistest tegevustest. Aasta jooksul on tegevusi ellu viidud nii koostöö arendamise, liikmete huvide esindamise ning kommunikatsiooni tegevuses.

Lühiülevaade 2022. aasta tegevustes  Pingutasime selle nimel, et Vabariigi Valitsuse kinnitatavad Eesti seisukohad taimekaitsevahendite säästva kasutamise kohta, oleksid mõistlikud.

 Esitasime Statistikaametile tähelepanekud turustatud taimekaitsevahendite statistika väljakuvamise kohta avalikkusele.

 Esitasime seisukohad looduse taastamise määruse ettepaneku kohta.

 Esitasime seisukohad EL nullsaaste veepoliitika paketi ettepanekute kohta.

 Parandasime sisekommunikatsiooni kvaliteeti, võtsime kasutusele Microsoft

Office 365 teenuse, sealhulgas hübriidkoostööplatvormi Teams.

 Koosloome arendamiseks koostame enne igat ministeeriumite ja ametitega kohtumist ettevalmistuslehe, mida liikmetel on võimalik korrigeerida.

 Panustasime roheülemineku teekaardi koostamisse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.