ENNEAEGSED LAPSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ENNEAEGSED LAPSED MTÜ hetkeolukord

Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Enneaegsed Lapsed loodi enneaegsete laste vanemate poolt 16. detsember 2013. MTÜ eesmärgiks on enneaegselt sündinud laste, nende vanemate ja lähedaste toetamine, nende murede ja vajaduste märkamine, teadvustamine ning ühiskonnas enneaegsusega seotud teemade laiapõhjalisema mõistmise soodustamine.

MTÜ ellukutsujateks on emad, kes on ilmale toonud enneaegse lapse ning nende soov on, et enneaegse lapse vanemad ei tunneks end üksi ja üksildasena sel keerulisel ajal. Toetame perekeskse ravi ja hoolduse rakendamist vastsündinute intensiivravi osakondades ning pikalt haiglaravil viibivate pisikeste patsientide ja vanemate olukorra parandamist.

MTÜ Enneaegsed lapsed eesmärgid: (cid:127) ühiskonna teavitamine enneaegsest sünnist ja enneaegsetest lastest, infomaterjalide koostamine, väljaandmine ja levitamine; (cid:127) kampaaniate, infopäevade ja koolituste korraldamine vastavalt vajadusele; (cid:127) koostöö erinevate organisatsioonidega; (cid:127) enneaegset sündi, enneaegsete laste ja enneaegsete laste vanemate ja lähedastega seotud projekte puudutavad tööd; (cid:127) toetuste ja annetuste kogumine ning nende kasutamine põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks.

Seoses Covid-19 pandeemiaga oli ka aastal 2022 peatatud kõik füüsilised üritused. Olime ja oleme veel jätkuvalt teadlikult passiivsemad kui varasematel aastatel, kuna koroona tõttu vähenesid ka toetused. Pöörame rohkem tähelepanu infomaterjalide uuendamisele ja kaasajastamisele.

MTÜ Enneaegsed lapsed jätkasid oma tegevust virtuaalselt infomaterjalide uuendamisega, mis jätkuvad ka 2023 aastal. Alustasime ka kodulehe uuendamisega ja tegeleme pingsalt edasi kogu kodulehe sisu korrastamisega – see projekt lükkub edasi ka järgnevatesse aastatesse.

17. november tähistati taaskord rahvusvahelist enneaegse sünni päeva ja seekord võttis osa lillade tulede aktsioonist 80+ asutust üle Eesti.

Lisaks jätkasime ka jõulutraditsiooni ja viisime haiglates viibivatele peredele pisikese jõulukingi.

Osalesime nii 2022 kui ka jätkame 2023 ravijuhendi koostamise töötoas. Jätkame koostööd oma koostööpartneriga. Uuel aastal ehk 2023 – plaanis suurendada oma koostööpartnerite kogukonda. Loodame 2023 aastal taastada suvist enneaegsete laste perede kokkutulekut.

MTÜ Enneaegsed lapsed tegevuse kohta saab lugeda kodulehel: www.enneaegsedlapsed.ee

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Jõulurõõmu viimine haiglatesse 2023. aastal

MTÜ Enneaegsed Lapsed koostöös heasoovijatega tõid traditsiooniliselt kümnendat aastat järjest veidigi jõulurõõmu enneaegsete laste vanematele, kes veetsid oma
enneaegsedlapsed.ee

ERR: Asjatundjate sõnul tuleb enneaegsete laste peresid pärast haiglat enam toetada.

Eestis sünnib igal aastal enneaegselt umbes 800 last ning see arv pole vähenenud. Ekspertide hinnangul tuleks parandada teadlikkust selliste laste ...
enneaegsedlapsed.ee

Heegelda või koo enneaegselt sündinud beebile kõige esimene tekikene!

Hea heategija! Anname teada, et taas on tulemas heegeldamise – kudumise kampaania. Seekord ei ole selleks sokid, mütsid või kaheksajalad vaid ...
enneaegsedlapsed.ee

Enneaegsete laste perede kokkutulek 01.10.2023

Mis? Tulemas on enneaegsete laste perede kokkutulek!Miks? Kokkutuleku eesmärk on saada omavahel tuttavamaks ja tugevdada vanemate kogukonda. Ikka selleks, et ..
enneaegsedlapsed.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.