AB NET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 853 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

AB NET OÜ hetkeolukord

Juba 853 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte on asutatud 2000. aasta detsembris. Ettevõte on tegutsenud kakskümmend kaks majandusaastat.

Meie äritegevus 2022. aastal toimus juhatuse poolt kooskõlastatud kava alusel. Peamisteks tegevusaladeks olid infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni projektide juhtimine ning konsultatsioon ettevõtetele ja organisatsioonidele, inseneritegevused ning nendega seotud tehniline nõustamine.

Oleme tuntud ka tootmisettevõtete automaatjuhtimisega CNC seadmete ning tööpinkide remondi ja hoolduse võimekusega, samuti turvaliste sidevõrkude ja sellega seotud insenertehniliste lahenduste loomise poolest.

Põhilisteks klientideks on ettevõtted, asutused ja organisatsioonid, kes hindavad kompetentsi ning kontrollitud kvaliteeti.

Eesmärk järgmisel majandusaastal on saavutada käibe kasv teostades aktiivsemalt müügitegevust. Plaanis on laiendada tegevust ja koostööd

Eestist kaugemale.

Osaühingus AB Net töötajaid põhipalgal ei ole. Töid teostatakse projektide põhiselt. Juhatuses on üks liige ja talle ei ole tehtud erisoodustusi ega makstud tasusid.

Juhatuse liige

Tiit Ling

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.