TANSANIIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 546 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

TANSANIIT OÜ hetkeolukord

Juba 546 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tansaniit OÜ peamiseks kliendiks on Tangent Link Ltd ning koostöö jätkub ka järgnevatel aastatel, tuues sisse keskmiselt 6400€/kuus. 2022. aastal korraldasime Tangent Linkiga Aerial Firefighting konverentsid San Diegos ja Nimes’is Prantsusmaal ning Electronic Warfare Live ürituse Tartus. 2023.

aastal on plaanis Aerial Firefighting Seattles ja Ateenas. Arutlusel on ka Sisekaitseakadeemiaga koostöös korraldatav kolme nädalane droonitõrje õppus Ridali lennuväljal. Uusi projekte ning kliente me juurde ei otsi.

Ettevõtte põhivaraks on osalus ettevõtetes M&C Saatchi ja Seamless Distribution. Osalus M&C

Saatchis võõrandatakse järgmise 24 kuu jooksul ning vabatahtlik reserv suletakse, mille ülejäägilt tasutakse maksud. Investeering on olnud edukas ning kasumlik. Seamless Distribution osalus müüakse 2023/24 aastal ning vabatahtlik reserv suletakse ja vahendid kantakse välja. Seamless investeering on olnud väga kahjumlik ja eeldatavasti jääb selliseks kuni müümiseni. Likvideerimisel makse ei maksta. Tansaniidil on ka väiksemaid investeeringuid ning eeldame, et need ei muutu järgmise 2-3 aasta jooksul. Kokkuvõttes jäävad Tansaniidi finantsvarad alla 500,000 euro ning tulud jäävad ligikaudu 75,000 euro piiresse. Suurem osa tuludest makstakse välja kahe direktori palkadena ja arvame, et lähitulevikus jääb puhaskasum väga madalaks.

ETTEVÕTTE PÕHILISED ARVNÄITAJAD 2022 2021

Ärikasumi marginaal -20,52% 25,44%

Netomarginaal -10168,98% 2223,30%

Omakapitali määr 95,20% 99,02%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,43 20,04

Abiks suhtarvude tõlgendamisel:

Ärikasumi marginaal=ärikasum/tulud kokku

Netomarginaal=aruandeaasta kasum/tulud kokku

Omakapitali määr=omakapital/varad kokku

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja=käibevara/lühiajalised kohustused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.