TANTSULUSTILISED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TANTSULUSTILISED MTÜ hetkeolukord

Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tantsulustilised on loodud, et korraldada TTÜ Tartu Kolledži juures tegutseva rahvatantsurühma tegevust.

2010 aastal koguti ühiselt raha, et osaleda Itaalias rahvusvahelisel folkloorifestivalil.

Registreeruti 2011 aastal toimvale tantsupeole.

5000 EEK saadi 2010 toetust Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuuskikaseltsilt tegevuskulude katteks ja 7000 EEK Kultuurkapitalilt rahvariiete soetamiseks.

2011 saadi toetust rahvariiete tegemiseks 959 eurot ning TTÜ Tartu Kolledži toel said rahvariided ka valmistatud. TTÜ Tartu Kolledži segarühm Vassakuleosales koolinoorte tantsupeol Tallinnas ning Tõrva Loitsul Tõrvas.

2012 osaleti Soome-Eesti tantsupeol Tamperes, saavutati Heljo Talmeti võistutantsimisel parima C-rühma tiitel, esinemisi oli Alatskivil ja TTÜ Tartu Kolledži aktustel.

Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuuskikaseltsilt saadi 2012 toetust 600 eurot tegevuskulude katteks.

2013 saadi Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuuskikaseltsilt toetust 600 eurot tegevuskulude katteks.

n2013 osaleti Tartumaa tantsupeol Püha ning rahvusvahelisel folkloorifestivalil Ohridis.

2014 osaleti Tallinnas üldtantsupeol "Puudutuse aeg", esineti Tartus, Otepääl, Alatskivil ja TTÜ Tartu Kolledži aktustel.

2015 osaleti Tartumaa tantsupeol, osaleti Europeade festivalil Rootsis, anti kontsert Alatskivi lossis 2016 käidi Horvaatias rahvusvahelisel folkloorifestivalil, osaleti mitmetel kontsertidel ja pidudes.

2017 aastast alates on tegutsemas segarühmi juba kahe koosseisu jagu. Osaleti Anna Raudkatsi võistutantsimisel, kus saavutati B rühmade arvestuses II koht ja A rühmade arvestuses IV koht. Esineti maakondlikel ja vabariiklikel üritustel.

2018 alustati uue komplekti rahvariiete valmistamist. Osaleti Tartumaa tantsupeol Vaba sada, Kagu-Eesti tantsupeol Kuula,

Üliõpilasfestivalil Gaudeamus ning sõideti folkloorifestivalile Armeeniasse. Lisaks oli esinemisi väiksematel üritustel.

2019 täiendati uusi riideid. Võideti esikoht Võnnu võistutantsimisel, osaleti Tallinnas liikides S1 ja S2 tantsupeol, osaleti tantsuetendusel Loodud jääma.

2020 aastal tähistati oma 10 aasta juubelit segarühmana 2 tunnise kontserdiga ERM Hurda saalis. Tegevust raskendas erikorra kehtestamine vabariigis.

2021 oli raske aasta seoses COVID-19 tingitud piirangutest. Esinesime Autovabaduse Puiestee ürituste raames, suurematel pidudel käia ei saanud. Täiendasime oma kostüüme uute neidude pluusidegaja uute valgete seelikutega.

2022 aastal osaleti eesti Naiste tantsupeol, Tartumaa tantsupeol ning Kagu-eesti tantsupeol.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.