INSPIROOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 592 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommente

INSPIROOM OÜ hetkeolukord

Juba 592 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Inspiroom OÜ on asutatud 28. augustil 2019.a.

Firma põhitegevuseks on hoolega valitud kvaliteetsete kaubamärkide ja erinevate mööblilahenduste pakkumine nii ettevõtetele kui ka eraisikutele.

Meil on au olla Eestis ainuesindajaks Hollandi eksklusiivpartneritele nagu Alphenberg (esklusiivsed nahkkatted), Safretti (LED-veeaurukaminad) ja Jess Design (esklusiivne disainmööbel).

2022 aastal võeti firmas tööle täiskohaga teine töötaja ja suurendati kliendibaasi. Samuti täiendati väga oluliselt uute esindatavate brändide valikut. Lisaks investeeriti uude veebilehte, mis tehti täielikult ümber. Firma senini eksisteerinud koduleht (www.inspiroom.eu) sai täiesti uue näo ja sisu, pakkudes veelgi paremat ülevaadet ja võimalusi brändidest, mida saame oma klientide jaoks pakkuda.

Need ja teised tegevused aitasid firmal jõuda ka 2022. aastal kasumisse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.