KULTUURISELTS VANAVESKI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KULTUURISELTS VANAVESKI MTÜ hetkeolukord

Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Jõgeva Vallavalitsus eraldas KSle Vanaveski 2022. a tegevustoetust kokku 800 eurot. Kaupade ja teenuste müügist laekus 2950 eurot.

Aruandeaasta lõpul oli kultuuriseltsi arveldusarvel 12410,31 eurot.

Jõgeva alevikus tähistati 24. veebruaril EV 102. aastapäeva rahvuslipu heiskamise tseremooniaga. Kokku osales 43 inimest.

Naistepäevale pühendatud suusasõit toimus 6. märtsil Lähte suusaradadel.

Mihklipäeva 5 silla jooks toimus Jõgeva alevikus 18. septembril. Kokku osales jooksul erinevates vanusegruppides 106 võistlejat. Kõikidel üritustel viidi läbi algselt planeeritud tegevused.

Mihklipäeva 5 silla jooksu läbiviimiseks eraldas Jõgeva Vallavalitsus 500 eurot. Korralduskulud olid kokku 593,53 eurot.

Sotsiaalse kaitse valdkonnas eraldas Jõgeva Vallavalitsus saunateenuse osutamiseks 3000 eurot tegevustoetust. Kodulähedast saunateenust osutati 47 korral. Jõgeva Vallavalitsusele tasuti tarbitud gaasi ja vee eest 3069 eurot. Teenuse maksumust tõstis märgatavalt gaasikatla kütmiseks kasutatava maagaasi hind (novembris 2,898+km). Katlamaja veesüsteemi hooldamise eest tasuti 154,86 eurot,

Vabatahtliku töö korras parandasid kogukonna liikmed leiliruumi puitehitisi, samuti töödeldi istepinke puiduimmutusvahendiga, hooldati elektrikerist, teostati mitmeid väiksemaid remonditöid ja viidi saunaruumides läbi suurpuhastus. Soetati sauna toimimiseks vajalikke tarvikuid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Osaleja meelespea

7. Vooremaa poolmaratonini on jäänud loetud päevad. Siia on kokku koondatud tähtsam info, et võistluspäev sujuks muretult.
The post Osaleja meelespea appeared f
vooremaamaraton.ee

7. Vooremaa Poolmaraton kutsub osalema

7. Vooremaa Poolmaraton toimub juba 17. septembril! Eelnevatel aastatel osalejate poolt kiidetud auhinnalaud on veelgi täienenud.
The post 7. Vooremaa Poolmarat
vooremaamaraton.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.