TAPA LAULUSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TAPA LAULUSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tapa Lauluseltsi tegevuse eesmärgiks on lauluhuviliste koondamine Tapal, avalikes huvides kooriürituste organiseerimisele ja propageerimisele kaasaaitamine, seltsi segakoori Leetar majandamine.

Ühing on kantud MTÜ-de ja SA registrisse tulumaksusoodustusega nimekirja seltsi koor on ESL-i liige. Segakoori Leetar kooriharjutused toimusid regulaarselt korra või kaks nädalas Tapa Kultuurikojas repertuaar omandamiseks ja viimistlemiseks.

Üritused 2022 aastal: Tapa Lauluseltsi segakoor „Leetaril“ oli väga toimekas aasta. Tegemist oli meie juubeliaastaga ja sellest tingituna oli ettevõtmisi rohkem, kui tavaliselt. Meie ettevõtmised on üles laetud ka youtube, et oleks ka avalikult näha, kuidas koorilauluga edasi kanda Eesti kultuuri ja koorilaulu.

Tegime neli laululaagrit koos hääleseade koolitusega.

Märtsis osalesime heategevuslikul kontserdil „Seekord tuleb kevad teisiti“. Kontsert oli korraldatud Ukraina toetuseks ning toimus Tapa Jakobi

Kirikus.

Aprillis oli meie enda 30 Juubelikontsert ning Tapa Valla Muusikapäevad (novembris 2021 jäi koroonapuhangu tõttu ära).

Juuni kuus osalesime Vaimulikul Laulupäeval Tapa Jakobi Kirikus ja andsime kirikute öö raames kontserdi Vainupea kabelis.

Juuli kuus korraldasime jalgrattamatka koorile. Matk oli päris pikk, kokku 50 km. mööda Kõrvemaa matkaradu.

August – osalesime Vaba Rahva Laul kontserdil Tallinnas ning muinastulede ööl Vainupeal, kus tegime suure ühislaulmise kooriliikmete ja üritusele tulnud inimestega. Akordioni saatel lõkke ääres laulda oli päris tore.

November – Tapa Valla Muusikapäevadel osalemine

Detsember – korraldasime kaks Aastalõpukontserti koos Tallinna Noorte Keelpilliorkestriga. Meie kontserdid toimusid Paides ja Tapal ning meie kontsert oli erinev kõikidest eelnevatest jõuluaja kontserditest. Sel korral oli meil ainult üks jõululaul ning ülejäänud lood olid lihtsalt lood, mis keelpilliga esitades kõlasid väga ilusti.

Olen teinud erinevaid projekte, millega muuta koorielu aktiivsemaks ja põnevamaks ning samas et leida ka väljakutseid esitavaid esinemisi

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.