KRUUSAMÄE TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 520 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

KRUUSAMÄE TALU OÜ hetkeolukord

Juba 520 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kruusamäe Talu OÜ on kasutada maad 120 ha. Kasvatatakse talinisu,talirapsi ja suviotra. Kogu toodang turustatakse maailmaturu hindade alusel. Põhiliseks koostööpartneriks on Baltic Agro AS. Vastavalt turu olukorrale tegeleme sertifitseeritud seemnetega. Sertifitseeritud seemne kasvatamise osakaalu on plaanis tõsta.

2022 aastal osteti lisaks olemasolevale veel üks teravilja käitlemise punker, mis andis võimaluse oluliselt tõsta teenuse osakaalu käibest.

Teenuse osakaalu tõstmiseks on sõlmitud koostööleping Linas Agro OÜ-ga. Koostööst selgus, et turul on kuivatamisteenuse tööd tunduvalt rohkem kui on hetkel võimekust. Tulenevalt ülikuivast koristusperioodist jäi müügitulu kuivatatud koguse suhtes üsna tagasihoidlikuks. 2022 aastal sai suurendatud sertifitseeritud seemne tootmise mahtu.

2023 aastal on seoses avaneva investeeringutoetuse vooruga plaanis taotleda kuivatikompleksi laiendamiseks abi. Järgmise etapiga peaks rajatud kompleks saavutama täisvõimsuse. See peaks andma võimaluse turuosa suurendamiseks.

Tõstame ka põllumajandussaaduste oma toodangu osakaalu

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.