TARTU LINN, RÜÜTLI TN 22 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU LINN, RÜÜTLI TN 22 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1996.aastal moodustatud korteriühistu Rüütli 22 tegevuse eesmärgiks on aadressil Rüütli 22, Tartus asuva elamu (va korterite ja korteriomandi reaalosade) ning selle juurde kuuluva teenindamiseks vajaliku maa ühine majandamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seonduvate teenuste osutamine. Ühistu liikmeteks on kõik Rüütli 22 elamu korteriomanikud, majas on 15 korterit.

Ühistu juhtorganiteks on üldkoosolek ja juhatus. Üldkoosolekud toimuvad vastavalt põhikirjale vähemalt kord aastas, kus arutatakse ja kinnitatakse eelmise aasta majandustegevuse aruanne.

2022.a. toimus ühistu korraline üldkoosolek 08.05, seal arutati ja kinnitati majandustegevuse aruanne, otsustati remondifondi vahendite kogumine küttevabal perioodil ja käsitleti maja korrastamise jooksvaid küsimusi.

Juhatuse nõupidamised on toimunud telefonitsi, e-kirja teel ning koosoleku vormis (15.04.2022.a), arutusel on olnud elamu regulaarse toimimisega seonduv, käsitletud on avariiliste olukordade lahendamisi ning parkimisega seonduvat.

2022.a. toimunud planeeritud ja avariilised tööd: maja välistrepi astmete ja sissepääsumademe plaatimistöö lõpetamine (töö algas 2021.a lõpus); trepikoja põrandakatte servade liimimine; soojasõlme hooldus ja diferentsiaalrõhu regulaatori vahetus.

Korteriühistul on kindlustusfirmaga ADB Gjensidige jätkuvalt kindlustusleping ettevõtte vara- ja vastutuskindlustuse osas.

Ühistu on Eesti Korteriühistute Liidu liige.

Pangalaene korteriühistul ei ole.

Varadest on KÜ-l Rüütli 22: 2015.a soetatud laserprinter Samsung Xpress M2625 hinnaga 66€ ; 2016.a veebruaris soetatud sülearvuti Lenovo 850-10 Celeron (vajaliku riist- ja tarkvaraga) hind 366,47€.

Tegevuskava 2023.a: ilmastikumõjudest kahjustunud telliskorstende krohvimiseks hinnapakkumiste võtmine, töö teostamine; veepehmendamise seadme võimalik soetamine (majja tulev vesi on väga kare - karedusega 8,15 mg- ekv/l). Sobivaim üldkaredus joogiveele on 5-7 mg-ekv/l. Kare vesi rikub kodumasinaid ja seadmeid. Ettepanek on paigaldada maja veesõlme sooladepõhine veepehmendamise seade.

2022.a. oli ühistus üks töötaja ja tööjõukulu koos maksudega 3332.- eurot. Juhatuse esimehele makstud juhatuse liikme tasu ja töötasu brutosumma oli kokku 2490.- eurot ja sotsiaalmaksukulud 842.- eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.