FUNRENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 7637 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komme

FUNRENT OÜ hetkeolukord

Juba 7637 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 71 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

FUNRENT OÜ on loodud 2005a. Kogemust juba üle 17a.

Pakume renditooteid väike- ja suur firmadele kui ka riigiasutustele. Olulisel kohal on ka eraisikutele ehk kodukasutusse mõeldud renditooted.

Funrent on Eesti juhtiv ürituste rendi- ja müügitoodete teenusepakkuja. Ettevõtte struktuuri kuulub 2 osakonda Eestis: Tallinnas ja Tartus.

Renditoodete valikus on üle 500 erineva renditoote – telgid, mööbel, lauakatted, lauanõud, põrandalahendused, soojendid ja konditsioneerid, lavalahendused, valgustid, garderoobid, mängud, batuudid, prügikastid, välikäimla ja palju muud. Kõikidele oma toodetele pakume üle Eesti paigaldust ja transporti.

Lisaks pakume laia valikuga müügitooteid, mida toome ise maale – õllemööbel, konverentsi mööbel, plastikmööbel, kokkupandav mööbel, grillid, telgid, lauakatted ja palju muud. Suudame pakkuda parimat hinna- ja kvaliteedi suhet.

(cid:127) Asume logistiliselt väga heas asukohas, kuhu on kerge ligi pääseda nii autoga, ühistranspordiga kui ka suurte autodega, ka. rekkaga.

(cid:127) Firma on võitnud korduvalt riigihankeid, mis tõestab usaldusväärsust ning pakub head hinna ja kvaliteedi suhet.

(cid:127) Kõikidele meie poolt müüdavatele toodetele kehtib garantii 2 aastat, osa toodetele 5 kuni 10 aastat! (cid:127) Pakume kaasaegseid renditooteid ning täiendame oma valikut väga järjepidevalt. Eesmärk on, et klient saab kõik soovitud ühest kohast ning ei pea erineva inventari saamiseks pöörduma erinevate rendifirmade poole.

(cid:127) Tänasel päeval töötab meie kollektiivis pädeva koolitusega meeskond ning kaks esindust üle Eesti: Tallinnas ja Tartus.

(cid:127) Pakume renditooteid väike- ja suurfirmadele kui ka riigiasutustele. Olulisel kohal on ka eraisikutele ehk kodukasutusse mõeldud renditooted.

(cid:127) Põhiklientideks on ürituskorraldusega ja toitlustusega tegelevad ettevõtted.

Juhtimine

Parima teenuse- ja toote kvaliteedi tagab ettevõtte organiseeritud juhtimine. Funrendis hindame meeskonna kvaliteetset tööd, sest ettevõtte olemuse loob just ühtne ja tugev meeskond, kelle abil kogu süsteem koos püsib. Tänu tugevale meeskonnale ja kvaliteedijuhtimisele oleme võitnud mitmeid riigihankeid ning saavutanud usalduse paljudelt suurklientidelt.

Funrent OÜ meediakajastusi saab lugeda siit: https://www.funrent.ee/firmast/meedia/

Inspiratsiooni üritusteks leiab siit: https://www.funrent.ee/insipratsiooni-ideed-peoks/

Funrent OÜ uudised / blogi leiab siit: https://www.funrent.ee/uudised/

Funrent OÜ meeskonnaga saab tutvuda siin: https://www.funrent.ee/kontakt/

Funrent OÜ koostööpartnerid leiab siit: https://www.funrent.ee/koostoopartnerid/

Funrent OÜ tunnustused: https://www.funrent.ee/tunnustused/

Peamised suhtarvud konsolideeritud aruandes: 2021 2022

Puhasrentaablus (%) 18,25% 21,75%

Maksevõimekordaja (korda) 1,31 0,91

Võlakordaja (%) 50,37% 49,77%

Varade rentaablus (ROA) (%) 29,16% 31,15%

Omakapitali rentaablus (ROE) (%) 58,75% 62,02%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/müügitulu*100

Maksevõimekordaja (korda) = (käibevara-varud)/lühiajalised kohustused

Võlakordaja (%) = kohustused/ varad kokku*100

ROA (%) = puhaskasum/varad kokku*100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LAOTELKIDE RENT - Funrent


 
 PAKUME RENDIKS KUI KA MÜÜGIKS KÕIKVÕIMALIKKE LAOHALLE 
 
 Küsige pakkumist vastavalt enda soovile!
ssb.ee
PAKUME RENDIKS KUI KA MÜÜGIKS KÕIKVÕIMALIKKE LAOHALLE Küsige pakkumist vastavalt enda soovile! LAOTELGID LAOHALLID TOOTMISHALLID ANGAARID Kui Teil on tarvis kiiret viisi saada lisapinda, siis ideaalne lahendus on kiiresti monteeritav laopind, mille püstitamine võtab aega  1-5  päeva. Ajutise laohooneid saame püstitada erinevas pikkuses ja laiuses. Seina

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.