WOLT EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 13 828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,9 punktiga ja komme

WOLT EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 13 828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,9 punktiga ja kommenteeritud 90 korda.

Tegevusaruanne 2022

Wolt Eesti OÜ tegevuseks on turunduse, müügitoetuse ja kättetoimetamisteenustega seotud mobiilne platvorm, mille kaudu kasutajad saavad tellida restoranidest toitu ja muid tooteid. Ettevõtte põhitegevuseks on toidu kohaletoimetamine ja vahendusteenused. Wolt Eesti OÜ tegutseb kaupmeeste ja klientide tellimuste vahendajana. Ettevõte ei teinud märkimisväärseid investeeringuid aruandeaastal ega plaani neid lähitulevikus.

Ettevõttel ei ole märkimisväärseid teadus- ja arendusprojekte või kulusid aruandeaastal ja ei plaani neid lähitulevikus. Puuduvad teadaolevad olulised asjaolud, mida ei ole esitatud raamatupidamise aastaaruandes.

Aasta 2022

Aastal 2022 oli ettevõtte strateegia sarnane eelmiste aastatega: keskenduti kasvule ja uutesse linnadesse laienemisele, pakkudes klientidele ka uusi teenuseid – näiteks võimalust pakkuda kaupade toomist koju ja kontorisse lisaks restorani toitudele.

2022. aasta raamatupidamise aruandes muutus Wolt Eesti OÜ tulude esitusmudel bruto-lt neto-le. See muudatus viidi ellu, kuna Wolt pakub mõningaid teenuseid agendina. Ettevõte osutab vahendusteenust transpordi valdkonnas, mistõttu ettevõtte finantsseisundi täpsemaks avalikustamiseks muutis ettevõtte juhtkond 2022. aasta raamatupidamise aastaaruandes tulude esitamist, näidates teenitud tuluna ainult saadud vahendustasu summat. Arvestuspõhimõtte muudatust kajastatakse raamatupidamise aastaaruandes tagasiulatuvalt, seega arvutati 2021. aasta võrdlusandmed ümber. Wolt Eesti OÜ tulu sisaldab ainult ettevõtte enda saadud või saadaoleva majandusliku kasu suurenemist. Kolmandate isikute nimel kogutud summasid ja käibemaksu ei kajastata tuluna, kuna neid ei seostata (majandus)üksuse teenitud majandusliku kasuga ja need ei too kaasa omakapitali suurenemist.

2022. aastast kuulub Wolt Eesti OÜ emaettevõte Wolt Enterprices Oy DoorDashi kontserni. Wolt Enterprices Oy emaettevõte on DoorDash Inc, aadress: 303 2nd Street South Tower, 8th Floor San Francisco, CA 94107 USA.

Tulevikuväljavaated

Rahvusvahelisest majanduskliimast ja muutustest hoolimata, on Wolt tegevusvaldkonnast lähtuvalt heal positioonil. Ettevõte plaanib jätkata investeerimist laienemisse, kasvu ja tootearendusse. Kuni finantsaruande kuupäevani pole praegune olukord ettevõttele negatiivset mõju avaldanud. Lähtudes makromajanduse võimalikest riskidest ja ebamäärasustest ning olemasolevast kapitalist, on ettevõte loonud erinevad strateegilised plaanid, mis peaks tagama ettevõtte paindlikkuse reageerida rahvusvahelisele turuolukorrale.

Pärast käesoleva majandusaasta lõppu tähelepanuväärseid sündmusi ei toimunud. 2023. aastal plaanib Ettevõte jätkata osutatavate teenustega sarnaselt eelmisele aastale.

Tulususe näitajad

Finants-majanduslikku olukorda iseloomustavad suhtarvud on järgmised: 2021 2022

Omakapitali tootlus ROE (kasum enne maksustamist/omakapital) % 38% 26,5%

Varade tootlus (ROA) (ärikasum/varad) % 6% 6,4%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja kordades (käibevara/lühiajalised kohustused) 1,19 1,28

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

WOLT EESTI OÜ: mugavad tühjad kõhud täidavad tubli e-residendi kukrut

WOLT EESTI OÜ  on veebikeskkond, mille kaudu saab äkilise tühja kõhu korral restoranidest toitu koju või kontorisse tellida. Töötajate arvu vaadates on tegemist
ssb.ee
WOLT EESTI OÜ on veebikeskkond, mille kaudu saab äkilise tühja kõhu korral restoranidest toitu koju või kontorisse tellida. Töötajate arvu vaadates on tegemist tõelise suurfirmaga. Lõviosa neist inimestest sõidavad jalgrattaga, soe toit seljakotis, mööda linna ringi aga vaid mõned tunnid nädalas. Asutatud: 2016. aastal Juhid: Mikko Akseli Kuusi , Henna Maarit Mäkinen Töötajate arv: 726 inimest Prognooskäive 2017. aastal: 1,2 miljonit eurot WOLT EESTI OÜ juhid Mikko Akseli Kuusi ja Henna Maarit Mäkinen on Eesti e-residendid, kes on ettevõtet juhtinud selle algusest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.