OTEPÄÄ VALD, SIHVA KÜLA, VOKI VKT 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

OTEPÄÄ VALD, SIHVA KÜLA, VOKI VKT 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Voki 6 on mittetulundusühing, mille põhikirja alusel määratud tegevuseks on elamu ja selle juurde kuuluva maatüki majandamine, teenuste vahendamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistu liikmed.

Ühistu liikmeteks on alates Ühistu kui juriidilise isiku tekkimisest kõik VOKI 6 asuva elamu korteriomanikud. Korteriomanikuks on elamus asuva eluruumi või mitteeluruumi omanik. Korteriühistu liikme osamaksu suurus korteriühistu varas on võrdeline tema korteriomandi eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõttelise osa suurusega.

Hoones kuulub ühistu liikmetele 12 korterit. Arvestuse aluseks olev üldpind on 844,3 m2 2021. aastal tehti üldkoosoleku heakskiidul algust maja renoveerimistööde plaanide koostamisega ja telliti ehitusprojekt.

Remondifondi arvelt tasuti OÜ Eesti Ehitusprojekt tellitud projekti eest 5184 eurot. Aruandeperioodi lõpu seisuga oli kogutud remondifondi jääk 44980 eurot.

Haldus- ja hooldustasud: kokku arvestati 1604 eurot.

Raamatupidamisteenust osutab LS Raamatupidamisbüroo OÜ

Heakord: Elamu ümbruse muruniitmise teenus telliti OÜ MK-Metsatööd.

2022. aastal toimus 3 üldkoosolekut.

Juhatus on kolme liikmeline. Palgalisi töötajaid korteriühistul ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.