VIKTORIA KODUKAUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 655 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja komment

VIKTORIA KODUKAUP OÜ hetkeolukord

Juba 655 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Viktoria Kodukaup on asutatud 11.04.2001 .aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks oli tööstuskaupade jae- ja hulgimüük ning eesmärgiks rahuldada Viljandi linna ja maakonna inimeste vajadusi tööstuskaupade järele, teenida kaubandustegevuselt kasumit ning selle arvel tegevust laiendada. Ettevõttel oli kuni 2020.a märtsini kauplus Viljandi linnas, lisaks varustatakse hulgimüügiga kaubandusettevõtteid ja kauplusi mitmel pool Eestis.

2022. aastal oli OÜ Viktoria Kodukaup müügitulu 169,0 tuhat eurot (2021.a 167,6 tuhat eurot). 2020.a lõpetasime jaemüügi ja jätkame ka edaspidi ainult hulgimüügiga.

Ettevõte käive on paaril viimasel aastal vähenenud kuna mitmed varasemad koostööpartnerid on kahjuks oma tegevuse lõpetanud. Samas on ettevõttel hea koostöö Coop ketiga, mis laieneb jõudsalt.

2023.a. püüame leida uusi tooteid oma sortimenti, kuna klientide ostukäitumine muutub pidevalt. Jätkame hulgimüügiga suurematele jaekettidele ja e-kaubandusega.

Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkusuutlik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.