KINTAR TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehituse, tootmise, logistika ja teistes tööstusharudes, kus isikukaitsevahendid on hädavajalikud, ei ole tööjalatsite õige valik ainult mugavuse küsimus - see o

Kuidas valida sobivad tööjalanõud?

Ehituse, tootmise, logistika ja teistes tööstusharudes, kus isikukaitsevahendid on hädavajalikud, ei ole tööjalatsite õige valik ainult mugavuse küsimus - see on kriitiline osa töökoha ohutusest. Õiged tööjalatsid võivad ära hoida õnnetusi, vähendada väsimust ja isegi suurendada tootlikkust.

Tööjalatseid võib laias laastus liigitada kaitsejalatsiteks, mis on mõeldud konkreetsete ohtude vastu kaitsmiseks. Nende kategooriate hulka kuuluvad turvavarba, libisemiskindlad, elektriohutuse ja veekindlad jalatsid, teiste seas.

Võtmetegurid tööjalatsite valimisel

Ohutusomadused nagu terasvarbad, metatarsaalkaitse ja torkekindlad tallad on eluliselt tähtsad jalgade kaitsmiseks tavalistest töökoha ohtudest. On tähtis hinnata riske oma töökeskkonnas ja valida jalatsid sobivate ohutusomadustega. Mugavus on ülioluline, kui olete terve päeva jalul. Otsige tööjalatseid, mis pakuvad piisavat polsterdust, kaartuge ja sobivust, mis lubab varvastel veidi liikuda.

Vastupidavad materjalid nagu nahk ja sünteetilised komposiidid tagavad, et teie tööjalatsid peavad vastu teie töö raskustele. Kvaliteetsed materjalid võivad pakkuda ka paremat kaitset ja kestvust. Kuigi ohutus ja mugavus on ülimuslikud, võib ka tööjalatsite disain ja stiil olla tähtis, eriti kui suhtlete klientidega või esindate oma ettevõtet professionaalses keskkonnas.

Libisemiskindlad tallad on hädavajalikud kukkumiste ärahoidmiseks, eriti keskkondades, kus on libedad või märjad pinnad. Veenduge, et tallamuster ja tallamaterjal sobivad teie töökoha tingimustega. Kaaluge kliimat ja keskkonda, kus töötate. Välitöödeks võivad olla vajalikud veekindlad või soojustatud jalatsid, samas kui siseruumides või soojades tingimustes on paremini sobivad hingavad materjalid.

Mõned tööstusharud nõuavad tööjalatsitelt erinõudeid. Näiteks on elektriohutuse jalatsid hädavajalikud elektrikutele, samas kui ehitustöötajatel võib olla vaja torkekindlaid taldu.

Tööjalatsite tüübid ja nende kasutusalad

Turvavarba jalatsid on varustatud tugevdatud varbakaitsega, mis on sageli valmistatud terasest või komposiitmaterjalidest, et kaitsta löökide ja surve eest. Terasest sisetallaga jalatsid on mõeldud kaitsma liigeste probleemide eest ja pakkuma lisatuge neile, kes juhivad raskeid sõidukeid või käsitsevad pedaale.

Metatarsaaljalatsid pakuvad kaitset jala ülaosale, mis on oluline keskkondades, kus rasked esemed võivad jalgadele kukkuda või veereda. Elektriohutuse jalatsid on valmistatud mittesoovivatest materjalidest, et minimeerida elektrilöögi ohtu.

Veekindlad või veekindlusega jalatsid hoiavad jalad kuivana ja on hädavajalikud töötamiseks märgades tingimustes. Soojustatud tööjalatsid on vajalikud neile, kes töötavad külmas keskkonnas, et säilitada soojus ja vältida külmakahjustusi.

Kuidas tagada oma tööjalatsite pikaealisus

Regulaarne puhastamine, õige hoiustamine ja materjalide hooldamine võivad pikendada teie tööjalatsite eluiga. Samuti on oluline vahetada paare, et lasta neil tuulduda. Tööjalatseid tuleks vahetada, kui need näitavad olulist kulumist, nagu augud, kulunud tallad või kahjustatud ohutusomadused. Regulaarne ülevaatus aitab neid märke varakult tuvastada.

Õiguslikud ja sertifitseerimise kaalutlused

On hädavajalik mõista oma tööstusharule vastavaid ohutusstandardeid ja sertifikaate, nagu ASTM või ISO, et tagada teie tööjalatsite vastavus kõigile vajalikele nõuetele. Kohalike ohutusmäärustega kooskõla ei ole ainult seaduslik nõue, vaid ka pühendumus töötajate heaolule. Veenduge, et teie tööjalatsid vastavad teie piirkonna ohutusametite poolt kehtestatud standarditele.

Kui soovite tööjalatseid, mis pakuvad tipptasemel ohutust ja kvaliteeti ning vastavad teie tööstusharu nõudmistele, võtke juba täna ühendust Kintar Tööohutuskeskus ega!

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et on aeg töökindad välja vahetada

Töökinnastel on isikliku kaitsevahendina oluline roll, tagades ohutuse ja funktsionaalsuse mitmesuguste ülesannete puhul. Siiski, nagu kõigil seadmetel, on neil
ssb.ee
Töökinnastel on isikliku kaitsevahendina oluline roll, tagades ohutuse ja funktsionaalsuse mitmesuguste ülesannete puhul. Siiski, nagu kõigil seadmetel, on neil kasutusiga ja need tuleb välja vahetada, kui nad ei paku enam vajalikku kaitset või sooritusvõimet. Töökinnaste tähtsuse mõistmine Töökinnastel ei ole ainult mugavuse eesmärk; need on kriitiline barjäär teie käte ja võimalike ohtude vahel. Nad kaitsevad lõikuste, hõõrdumiste, keemiliste põletuste ja termiliste vigastuste eest, muutes need asendamatuks paljudes tööstusharudes. Töökinnaste eluiga võib mõjutada materjal, kasutamise

Kuidas hooldada oma tööriideid nii, et need kestaksid kauem?

Ehituse, tootmise, logistika ja teiste tööstusharude professionaalide jaoks ei ole töörõivad lihtsalt riietus - need on töö oluline osa, mis tagab ohutuse ja va
ssb.ee
Ehituse, tootmise, logistika ja teiste tööstusharude professionaalide jaoks ei ole töörõivad lihtsalt riietus - need on töö oluline osa, mis tagab ohutuse ja vastavuse rangele regulatsioonile. Kuidas aga tagada, et teie investeering kvaliteetsetesse töörõivastesse tasuks end ära pikema aja jooksul? Võti peitub õiges hoolduses. Selles postituses juhendame teid läbi oluliste sammude, et hoida oma töörõivad võimalikult kaua tipptingimustes. Töörõivaste kangaste tundmaõppimine Teie töörõivaste vastupidavus ja pikaealisus sõltuvad suuresti kangast, millest need on valmistatud. Erinevatel

KINTAR TRADING OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte üldinfo  Kintar Trading OÜ on asutatud 11.07.1997. Ettevõtte tegevusalaks on isikukaitsevahendite hulgimüük. Kintar Tööohutuskeskus toob maale järgmis
ssb.ee
Ettevõtte üldinfo Kintar Trading OÜ on asutatud 11.07.1997. Ettevõtte tegevusalaks on isikukaitsevahendite hulgimüük. Kintar Tööohutuskeskus toob maale järgmisi isikukaitsevahendeid: töökindad, tööjalatsid, tööriided, ametirõivad, ilmastikukindlad ja spetsiaalsed tehnilised riided, vabaaja rõivad, pea-, silma-, näo-, hingamis-, kuulmis-, kukkumiskaitsevahendid jms. Tulud, kulud, kasum Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 5 640 tuhat eurot, 6,5 % väiksem kui eelmisel aastal (2021. a oli müügitulu 6 030 tuhat eurot). Müügitulust moodustas 54 % müük Eestis, Euroopa Ühendusesisene käive 46 %.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.