REIFFENSTOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud korralike rehvidega ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie auto ja

5 märki, et on aeg autol rehve vahetada

On hädavajalik, et teie sõiduk oleks varustatud korralike rehvidega ohutuse, sooritusvõime ja efektiivsuse tagamiseks. Rehvid on ainus kontaktpunkt teie auto ja tee vahel, muutes nende seisukorra teie sõidukogemuse jaoks ülioluliseks. Selles postituses uurime viit peamist märki, mis viitavad sellele, et on aeg rehve vahetada.

Rehvide kulumise ja ohutuse mõistmine

Rehvid mängivad olulist rolli sõiduki ohutuses. Need mõjutavad juhitavust, pidurdamist ja üldist stabiilsust. Hästi hooldatud rehvikomplekt võib tähendada vahe erinevust ohutu peatumise ja ohtliku libisemise vahel. Aja jooksul kuluvad rehvid loomulikult tee pinnaga hõõrdumise tõttu. Sellised tegurid nagu sõiduharjumused, teeolud ja rehvi hooldus võivad seda protsessi kiirendada või aeglustada.

Mustrisügavus on alla 4/32 tolli

Üks lihtsamaid meetodeid kontrollimaks, kas teie rehvid vajavad vahetamist, on mustrisügavuse mõõtmine. Enamikus jurisdiktsioonides on rehvid seaduslikult kulunud, kui mustrisügavus on vähem kui 2/32 tolli. Ohutuse tagamiseks soovitavad paljud eksperdid rehve vahetada, kui need jõuavad 4/32 tolli. Mustrisügavuse kontrollimiseks on lihtne viis penni test. Asetage penni mustrisse Lincoln'i pea allapoole. Kui näete Lincoln'i pea tipu, on aeg hakata uute rehvide järele vaatama.

Nähtav kahjustus või ebaühtlane kulumismuster

Nähtav kahjustus, nagu lõiked, praod või paisumised küljeseinas, võivad olla selge märk, et teie rehvid vajavad kohest tähelepanu. Need kahjustused võivad ohustada rehvi struktuurilist terviklikkust ja viia rehvi purunemiseni. Ebaühtlased kulumismustrid, nagu koppimine või sulgimine, võivad viidata probleemidele joondamises, vedrustuses või tasakaalus. Need probleemid mitte ainult ei lühenda teie rehvide eluiga, vaid võivad mõjutada ka teie sõiduki juhitavust.

Värin või ebatavalised müra sõidu ajal

Sõidu ajal esinevad värinad või ebatavalised müra võivad olla märk valesti joondatud või tasakaalustamata rehvidest. On oluline neid sümptomeid kiiresti käsitleda, kuna need võivad aja jooksul viia suuremate probleemideni. Kui kogete püsivaid värinaid või müra, on kõige parem lasta oma sõidukit kontrollida professionaali poolt. REIFFENSTOP OÜ pakub põhjalikke rehvide teenuseid, et tagada teie sõiduki ohutus ja usaldusväärsus teel.

Teie rehvid vananevad - kontrollige DOT koodi

Teie rehvi küljeseinal olev DOT kood sisaldab teavet selle valmistamiskuupäeva kohta. Rohkem kui kuus aastat vanad rehvid võivad olla vanusest tingitud rikete suhtes ohus, isegi kui neil on piisav mustrisügavus. Kui rehvid vananevad, võivad kummisegud halveneda, põhjustades sooritusvõime langust ja suurenenud rikke riski. Regulaarsed kontrollid aitavad tuvastada vananevaid rehve enne, kui need muutuvad ohutusohuks.

Kehv sooritusvõime märgades tingimustes

Kulunud rehvid võivad märgades tingimustes oluliselt suurendada veeliumise riski. Kui märkate, et teie sõiduk ei käitu vihmas nii hästi või kogemate pikemaid peatumisteekondi, võib olla aeg kaaluda uute rehvide soetamist. Piisav mustrisügavus on oluline märgadel teedel haarduvuse säilitamiseks. Madala mustrisügavusega rehvid ei suuda vett tõhusalt ära juhtida, põhjustades haarduvuse kaotust ja suurenenud peatumisteekondi.

Kogege erinevust REIFFENSTOP OÜ ekspertrehvide teenustega – tagades teie ohutuse ja rahulolu igal teekonnal.

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Oma sõiduki eluea pikendamine regulaarse autohooldusega

Oma sõiduki eluea tagamine algab pühendumusest regulaarsele autohooldusele. See ei ole ainult auto hea väljanägemise säilitamine; see on selle tervise ja funkts
ssb.ee
Oma sõiduki eluea tagamine algab pühendumusest regulaarsele autohooldusele. See ei ole ainult auto hea väljanägemise säilitamine; see on selle tervise ja funktsionaalsuse säilitamine aja jooksul. Regulaarne hooldus võib ära hoida kallid remondid, suurendada ohutust ja isegi parandada kütusekulu efektiivsust. Igal sõidukil on oma hooldusnõuded. Oma auto konkreetsete vajaduste mõistmine, nagu on kirjas kasutusjuhendis, on esimene samm pika ja usaldusväärse kasutusea suunas. Sõiduki tervise säilitamine Regulaarse hooldusgraafiku järgimine on oluline teie sõiduki jõudluse jaoks. See hõlmab

Rehvihotelli eelised autojuhtidele

Rehvihotell, tuntud ka kui rehvide hoiuteenus, on spetsialiseeritud teenus, mis pakub hooajalist rehvide hoiustamist autojuhtidele, kes vahetavad talve- ja suve
ssb.ee
Rehvihotell, tuntud ka kui rehvide hoiuteenus, on spetsialiseeritud teenus, mis pakub hooajalist rehvide hoiustamist autojuhtidele, kes vahetavad talve- ja suverehvide vahel. Need rajatised on mõeldud rehvide hoiustamiseks optimaalsetes tingimustes, tagades nende ideaalse seisukorra järgmiseks kasutuseks. Hooajaline rehvivahetus on oluline ohutuse tagamiseks teedel. Talverehvid on mõeldud paremaks haarduvuseks lume ja jää korral, samas kui suverehvid on optimeeritud kuivadele ja märgadele teedele soojemate kuude jooksul. Rehvide vahetamata jätmine võib ohustada sõiduki jõudlust ja ohutust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.