TIMAR AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse keskkonnamõjust, ei ole erandiks ka autotööstus. Autolammutus, mis on vajalik protsess vanade sõidukite jaoks,

Miks on jätkusuutlik autolammutus oluline keskkonnale?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse keskkonnamõjust, ei ole erandiks ka autotööstus. Autolammutus, mis on vajalik protsess vanade sõidukite jaoks, on muutumas jätkusuutlikkuse suunas. See juhend süveneb praktikatesse, mis muudavad autolammutuse keskkonnasõbralikuks, tagades, et me kaitseme meie planeeti tegeledes autode jäätmetega.

Jätkusuutlike praktikate tähtsus autolammutuses

Jätkusuutlik autolammutus ei ole lihtsalt trend; see on vajadus. Keskkonnasõbralike meetodite kasutuselevõtuga saame minimeerida sõidukite lahtivõtmise keskkonnamõju. See osa uurib, miks on jätkusuutlikud praktikad autolammutuse tööstuses hädavajalikud ja kuidas need toovad kasu nii keskkonnale kui ka majandusele.

Samm-sammuline juhend jätkusuutlikuks autolammutuseks

Korralik ettevalmistus on võti edukaks ja keskkonnasõbralikuks autolammutuseks. See hõlmab dokumentatsiooni, osade inventuuri ja materjalide eraldamise planeerimist. See seab lava sujuvaks ja keskkonnateadlikuks lammutusprotsessiks.

Üks esimesi samme keskkonnasõbralikus autolammutuses on vedelike ja ohtlike ainete ohutu eemaldamine ja kõrvaldamine. See hõlmab mootoriõli, jahutusvedelikku ja külmaaineid, mida tuleb hoolikalt käsitseda, et vältida mulla ja veekogude saastumist.

Demonteerimise faas on koht, kus sõidukeid võetakse hoolikalt lahti. Taaskasutatavad osad tuvastatakse ja sorteeritakse edasimüügiks või ümbertöötlemiseks, samal ajal kui materjale nagu metallid, plastik ja klaas eraldatakse ringlussevõtuks. See protsess mitte ainult ei säilita ressursse, vaid vähendab ka nõudlust uute toorainete järele.

Pärast demonteerimist tuleb ülejäänud sõidukikomponente vastutustundlikult kõrvaldada. See hõlmab materjalide ringlussevõttu, mida saab ümber töödelda ja mitte ringlussevõetavate osade keskkonnasõbralikku kõrvaldamist.

Täiustatud tehnoloogiad jätkusuutlikus autolammutuses

Tehnoloogilised edusammud mängivad olulist rolli autolammutuse keskkonnasõbralikkuse tõstmisel. Alates keerukatest masinatest, mis eraldavad materjale tõhusamalt, kuni tarkvarani, mis jälgib kogu protsessi, on tehnoloogia jätkusuutliku autolammutuse esirinnas.

Õiguslikud ja keskkonnaalased määrused

Autolammutusega tegeleva ettevõtte jaoks on hädavajalik mõista õiguslikke ja keskkonnaalaseid määrusi. See osa kirjeldab seadusi ja juhiseid, mis reguleerivad keskkonnasõbralikke autolammutuse praktikaid, tagades nõuetele vastavuse ja keskkonna kaitse.

Jätkusuutliku autolammutuse eelised autoomanikele

Keskkonnasõbralik autolammutus on hea mitte ainult planeedile, vaid pakub ka eeliseid autoomanikele. Alates võimalikest maksusoodustustest kuni rahulolutundeni, et panustatakse keskkonnakaitsele, toob see osa esile eelised inimestele, kes valivad jätkusuutlikud autolammutusteenused.

Kuidas TIMAR AUTO OÜ on jätkusuutliku autolammutuse eestvedaja

TIMAR AUTO OÜ on pühendunud jätkusuutliku autolammutuse teerajajaks olemisele. Meie praktikad on kujundatud kõrgeimate jätkusuutlikkuse standardite järgi, tagades, et meie kliendid võivad meie peale loota vastutustundlike ja tõhusate autolammutusteenuste osas.

Otsid vastutustundlikku viisi oma sõiduki mahakandmiseks? Võta ühendust TIMAR AUTO OÜ-ga, et saada parimaid keskkonnasõbralikke autolammutusteenuseid.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on viis märki, et teie auto kliimaseade vajab professionaalset hooldust?

Kui aastaajad vahelduvad ja temperatuurid kõiguvad, muutub teie auto kliimaseade mugavuse ja ohutuse tagamiseks teel oluliseks funktsiooniks. Kuid nagu iga tein
ssb.ee
Kui aastaajad vahelduvad ja temperatuurid kõiguvad, muutub teie auto kliimaseade mugavuse ja ohutuse tagamiseks teel oluliseks funktsiooniks. Kuid nagu iga teine sõiduki komponent, vajab ka kliimaseade regulaarset hooldust ja aeg-ajalt professionaalset hoolt, et tagada selle tõhus töö. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad sellele, et teie auto kliimaseade vajab professionaali tähelepanu. Auto kliimaseadme tööpõhimõte Teie auto kliimaseade on keeruline komponentide võrgustik, mis töötavad koos, et jahutada salongi õhku. Võtmetähtsusega osad hõlmavad kompressorit, kondensaatorit,

Mootori taastamine või asendamine: mis on teie auto jaoks parim?

Kui teie auto mootor hakkab üles ütlema, seisate silmitsi kriitilise otsusega: kas peaksite mootori taastama või selle täielikult asendama? See valik võib oluli
ssb.ee
Kui teie auto mootor hakkab üles ütlema, seisate silmitsi kriitilise otsusega: kas peaksite mootori taastama või selle täielikult asendama? See valik võib oluliselt mõjutada teie sõiduki jõudlust, pikaealisust ja teie rahakotti. Aluste mõistmine Mootori taastamine hõlmab mootori lahtivõtmist põhikomponentideni, nende puhastamist, kahjustatud või kulunud osade asendamist ja mootori uuesti kokkupanemist. See on töömahukas protsess, mis võib taastada mootori jõudluse ja pikendada selle eluiga. Mootori asendamine tähendab vana mootori eemaldamist teie sõidukist ja uue või taastatud mootori

TIMAR AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Timar Auto OÜ põhitegevuseks on sõiduautode kasutatud varuosade müük, millega tegeletakse 2000 aastast alates.  Timar Auto OÜ omab keskkonnaluba, mis on vajalik
ssb.ee
Timar Auto OÜ põhitegevuseks on sõiduautode kasutatud varuosade müük, millega tegeletakse 2000 aastast alates. Timar Auto OÜ omab keskkonnaluba, mis on vajalik lammutuskoja tegevuseks. Ostetakse kasutatud autosid lammutamiseks ja eraldatud osade korduskasutuseks ette valmistamiseks. Eesmärgiks on suunata 95% autoromust korduskasutusse. Tegevuskohaks on kinnistu Lohkva külas, Luunja vallas Tartumaal. 2022 aasta käive oli 234,2 tuh. eurot, 2021.aastal 199,2 tuh. eurot . Autoremondi teenust osutati 58,4 tuh. euro eest , mis moodustas müügikäibest 25 % . 2023 aastal planeeritakse investeerida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.