ROHELINE UBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Orgaaniline kakao ei ole mitte ainult maitsev koostisosa, vaid ka tervislikum ja eetilisem valik. Siin on viis veenvat põhjust, miks valida oma järgmiseks šokol

Millised on orgaanilise kakao toitainelised eelised võrreldes tavapärase kakao omadega?

Orgaaniline kakao ei ole mitte ainult maitsev koostisosa, vaid ka tervislikum ja eetilisem valik. Siin on viis veenvat põhjust, miks valida oma järgmiseks šokolaadinaudinguks või kulinaarseks loominguks orgaaniline kakao.

Orgaanilise kakao toitaineliselt paremus

Orgaaniline kakao on täis antioksüdante, mis aitavad võidelda oksüdatiivse stressi vastu ja vähendada krooniliste haiguste riski. Kakao flavonoidid on eriti kasulikud tervisliku südame ja naha säilitamiseks.

Uuringud on näidanud, et kakaos leiduvad ühendid võivad parandada südame-veresoonkonna tervist, alandades vererõhku, parandades vereringet ja vähendades põletikku.

Orgaaniline kakao on looduslik oluliste mineraalide nagu magneesium, raud ja tsink allikas, mis on hädavajalikud erinevate kehafunktsioonide ja üldise heaolu jaoks.

Orgaanilise kakao kasvatamise keskkonnaalased eelised

Orgaanilised põllumajandustavad soodustavad bioloogilist mitmekesisust, pakkudes elupaika paljudele liikidele ja aidates säilitada ökoloogilist tasakaalu.

Sünteetiliste pestitsiidide ja väetiste vältimisega vähendab orgaaniline kakao kasvatamine keskkonna keemilist koormust, kaitstes mulla- ja veekvaliteeti.

Orgaanilise kakao positiivne sotsiaalne mõju

Orgaanilise kakao valimine tähendab sageli ausate kaubandustavade toetamist, mis tagavad, et põllumehed saavad oma saagi eest õiglase hinna, mis viib elutingimuste paranemiseni ja kogukonna arenguni.

Orgaaniline kakao kasvatamine võib aidata kaasa kogukonna arengule, pakkudes stabiilset sissetulekut ja tööhõivevõimalusi maapiirkondades.

Orgaaniline kakao parema maitse ja puhtuse nimel

Paljud asjatundjad usuvad, et orgaaniline kakao pakub võrreldes tavapärase kakaoga rikkalikumat ja keerukamat maitseprofiili, tänu keemiliste jääkide puudumisele ja traditsiooniliste põllumajandusmeetodite kasutamisele.

Orgaanilised kakaotooted on vabad kunstlikest maitsetest, värvainetest ja säilitusainetest, tagades, et saad kõige puhtama šokolaadi.

Orgaaniline kakao kui jätkusuutlik valik

Orgaaniline kakao kasvatamine julgustab kasutama jätkusuutlikke tavasid, mis säilitavad maad tulevastele põlvedele.

Orgaanilisse kakaosse investeerides saavad tarbijad aidata tagada kakaokasvatuse kogukondade pikaajalist majanduslikku elujõulisust, soodustades tervemat planeeti ja ühiskonda.

Avasta orgaanilise kakao rikkus ROHELINE UBA OÜ-ga, kus kvaliteet kohtub jätkusuutlikkusega sinu tervise ja naudingu heaks.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on funktsionaalse kakaoga seotud võimalikud kasulikud mõjud?

Funktsionaalne kakao on termin, mida kasutatakse kakao toodete kirjeldamiseks, mis on täiendatud lisatervisekasudega, mis ületavad traditsioonilise kakao põhili
ssb.ee
Funktsionaalne kakao on termin, mida kasutatakse kakao toodete kirjeldamiseks, mis on täiendatud lisatervisekasudega, mis ületavad traditsioonilise kakao põhilist toiteväärtust. Need tooted sisaldavad sageli segu kakaost teiste supertoitude, vitamiinide, mineraalide või probiootikumidega, mis on mõeldud üldise tervise ja heaolu toetamiseks. Viimastel aastatel on funktsionaalsete toitude nõudlus oluliselt suurenenud. Need on toidud, millel võib olla tervisele potentsiaalselt positiivne mõju kaugemal põhilisest toitumisest. Tarbijad on nüüd paremini informeeritud ja huvitatud sellest, millised

Millised on kakao toitainete rikkaliku profiili eelised meie tervisele?

Kakao, mis pärineb Theobroma cacao puult, usutakse olevat pärit Amazonasest vähemalt 4000 aastat tagasi. Iidsed tsivilisatsioonid nagu maiad ja asteegid pidasid
ssb.ee
Kakao, mis pärineb Theobroma cacao puult, usutakse olevat pärit Amazonasest vähemalt 4000 aastat tagasi. Iidsed tsivilisatsioonid nagu maiad ja asteegid pidasid kakaod mitte ainult hinnatud toiduallikaks, vaid ka valuutaks ja oluliseks elemendiks pühades rituaalides. Ajaloo vältel on kakaod hinnatud selle maitse ja väidetavate tervislike omaduste poolest. Ameerika vallutamine hispaanlaste poolt tõi kakao Euroopasse, kus see oli algselt reserveeritud eliidile. Aja jooksul viisid töötlemise uuendused laiemale kättesaadavusele ja šokolaadi arengule, nagu me seda täna tunneme. Kakao

ROHELINE UBA OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. lisandus looduskosmeetikale uus valdkond - kakaojoogipulbrite tootmine. Seetõttu osutus vajalikuks ettevõtte nime muutmine: endine  Koduskosmeetika OÜ a
ssb.ee
2022.a. lisandus looduskosmeetikale uus valdkond - kakaojoogipulbrite tootmine. Seetõttu osutus vajalikuks ettevõtte nime muutmine: endine Koduskosmeetika OÜ asemel on alates 2022.a. juulist uus nimi Roheline Uba OÜ. Roheline Uba OÜ on Kodukosmeetika OÜ õigusjärglane koos kõigi kohustustega. Taotleti mahetunnustus - kõik kakaojoogipulbrid toodetekse mahedatena. 2023.a on plaanis Kokos looduskosmeetika brändi müük ning edasine pühendumine vaid kakaojoogipulbrite tootmisele, mis on väga perspektiivikas ja tõusev valdkond. Kakaobrändi nimi on Tsau Kakao, põhiline müük toimub e-poes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.