MIRSTART OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui olete eraisik või ettevõte, kes otsib usaldusväärset partnerit ehitus- ja remonditööde jaoks, siis MIRSTART OÜ on teie jaoks õige valik. Meie ettevõte pakub

Ehitustööd ja kvaliteettooted- Virtus Ehitus

Kui olete eraisik või ettevõte, kes otsib usaldusväärset partnerit ehitus- ja remonditööde jaoks, siis MIRSTART OÜ on teie jaoks õige valik. Meie ettevõte pakub laia valikut kvaliteettooteid ja teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Tutvustame mõningaid meie pakutavaid tooteid ja teenuseid:

Plastik- ja puidust akende müük

Pakume kvaliteetseid plastik- ja puidust aknaid, mis tagavad teie kodu või kontori soojapidavuse ja turvalisuse. Meie aknad on vastupidavad ja vastavad kõrgetele standarditele.

Pinglagede paigaldamine

Pinglaed on stiilsed ja praktilised lahendused, mis sobivad suurepäraselt igasse ruumi. Meie professionaalne meeskond paigaldab pinglaed kiiresti ja efektiivselt, tagades teie ruumi värske ilme.

Kassettrulood, kardinad, rulood jne

Pakume laia valikut kassettruloosid, kardinaid, ruloosid ja muud sisustustarbeid, mis lisavad teie ruumidele stiili ja mugavust. Meie tooted on kvaliteetsed ja vastupidavad ning saadaval erinevates stiilides ja värvitoonides.

Remonttööd korterites, büroodes, kodudes

Pakume professionaalset remonditööd korterites, büroodes ja kodudes. Meie kogenud meeskond teostab remonditöid kiiresti ja tõhusalt, tagades teie ruumide värske ilme ja funktsionaalsuse.

Puude kärpimine

Puude kärpimine on oluline osa kodu või aia hooldamisel. Meie spetsialistid pakuvad professionaalset puude kärpimisteenust, mis tagab teie aia ilu ja tervise.

Mööbli müük ja paigaldamine tellimisel

Pakume laia valikut kvaliteetset mööblit, sealhulgas kööke, kappe jne. Meie kogenud meeskond aitab teil valida sobivat mööblit vastavalt teie vajadustele ja maitsele ning paigaldab selle teie ruumidesse professionaalselt ja tõhusalt.

Vedelad seinakatted

Vedelad seinakatted on stiilsed ja praktilised lahendused, mis lisavad teie ruumidele isikupära ja mugavust. Meie professionaalne meeskond paigaldab vedelad seinakatted kiiresti ja tõhusalt, tagades teie seinte värske välimuse ja vastupidavuse.

MIRSTART OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid ja kvaliteettooteid igale kliendile. Oleme pühendunud teie rahulolu tagamisele ning pakume lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta või küsida tasuta hinnapakkumist!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Meist - Virtus Ehitus

MIRSTART OÜ on alates 2006. aastast tegutsenud usaldusväärne partner ehitustööde valdkonnas. Meie firma eesmärk on pakkuda parimaid tingimusi klientidele nii hi
ssb.ee
MIRSTART OÜ on alates 2006. aastast tegutsenud usaldusväärne partner ehitustööde valdkonnas. Meie firma eesmärk on pakkuda parimaid tingimusi klientidele nii hinnas kui ka teeninduses. Asudes Narva linnas, oleme saavutanud juhtiva positsiooni ehitustööde valdkonnas ning pakume oma teenuseid üle kogu Eesti. Meie meeskond omab vajalikke litsentse ja teostab kõiki üldisi ehitustöid kvaliteetselt ja konkurentsivõimeliste hindadega. Pakume oma klientidele laia valikut ehitusteenuseid ja hooldustöid. Olgu teie kodus või kontoris, saate alati täieliku teabe meie veebisaidilt või meile helistades.

Korteriühistutele - Virtus Ehitus

MIRSTART OÜ: Pakume professionaalseid ja mitmekülgseid ehitusteenuseid kõikidele korteriühistutele.   Kui olete korteriühistu esindaja või liige ning otsite usa
ssb.ee
MIRSTART OÜ: Pakume professionaalseid ja mitmekülgseid ehitusteenuseid kõikidele korteriühistutele.  Kui olete korteriühistu esindaja või liige ning otsite usaldusväärset partnerit, kes pakub laia valikut kvaliteetseid ehitusteenuseid, siis MIRSTART OÜ on teie usaldusväärne valik. Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmetele ehitusteenustele, mis on suunatud spetsiaalselt korrusmajadele ja korteriühistutele. Allpool tutvustame mõningaid meie pakutavaid teenuseid: Renoveerimine Kvaliteetsed äravoolusüsteemid on olulised, et hoida hoone alusstruktuurid turvalisena ja kaitsta neid niiskuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.