Rohkema info nägemiseks:

SWIMO AUTO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on tagada klientidele Lõuna-Eestis kiire, usaldusväärne ja kvaliteetne abi igas teeäärses hädaolukorras, olles valmis reageerima ööpäevaringselt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle kolme aastakümne on Otepää Autoabi olnud lootuse kiir Otepää, Valgamaa ja Lõuna-Eesti teedel. Meie pühendumus pakkuda kiiret, usaldusväärset ja taskukohast autoabi teenust on teinud meist leibkonna nime. Mõistame, et sõidukiprobleemid võivad ilmneda igal hetkel, mistõttu on meie 24/7 Otepää Autoabi teenus alati valmis teie kõnet vastu võtma.

Meie teenuste hulka kuuluvad puksiirteenused kuni 4-tonnistele sõidukitele, transpordi- ja kullerteenused, vintsimisteenused ja haagise transport. Oleme spetsialiseerunud väikeste sõidukite transpordile, sealhulgas mootorratastele, ja pakume isegi ehitusmaterjalide transporti ja muid osi kokkuleppel. Kui olete tee ääres hätta jäänud, tagavad meie käivitusabi, rehvipumpamine ja väiksemad remonditööd, et olete oma teekonnal võimalikult kiiresti tagasi.

Meie kogenud meeskond on varustatud toime tulema mitmesuguste olukordadega, sealhulgas puksiiriga, väljatõmbamise ja vintsimisega ning isegi kergete sõidukite veoga. Lukustatud autost välja jäänud? Meie lukustusabi teenus aitab teid. Kütus otsas? Meie kütuse kohalevedu teenus toob kütuse otse teieni. Ükskõik milline väljakutse, Swimo Auto OÜ on teie teeäärse abi vajaduste jaoks.

Lihtsa kõnega numbrile +372 5255545 võite meie teenuseid igal ajal, ööpäevaringselt, kasutada. Usaldage ekspertiisi, mis on abistanud juhte alates 1993. aastast. Usaldage Otepää Autoabi - teie partnerit teeäärse abistamise alal.

KODULEHT

SWIMO AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jasper J.

Usaldusväärne puksiirteenus, nad tulid appi isegi öösel kell 2 ja viisid mu auto turvaliselt remonti.

- Kelly I.

Suurepärane teenindus, nad aitasid mind auto käivitamisel ja olid äärmiselt kannatlikud. Soovitan neid kõigile!

- Merit U.

Olen äärmiselt rahul autoabi teenusega - kiire reageerimine ja sõbralik suhtlus.

SWIMO AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Põhitegevuseks on kaubavedu maanteel. 2022.a. netorealisatsioon oli 21676 eurot. 2022.aastal palgalisi töötajaid ei olnud. OÜ Swimo Auto on jätkuvalt tegutsev ettevõte. Juhatusele tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Sõiduki regulaarse hoolduse tähtsus

Autoomanikuna on sõiduki regulaarne hooldamine üks olulisemaid kohustusi, mida ei tohiks alahinnata. Sageli tundub, et auto toimib korralikult ja hooldus võib t
ssb.ee
Autoomanikuna on sõiduki regulaarne hooldamine üks olulisemaid kohustusi, mida ei tohiks alahinnata. Sageli tundub, et auto toimib korralikult ja hooldus võib tunduda tüütuna või isegi kulukana, kuid tegelikult aitab see ennetada suuremaid probleeme, tagades sõiduohutuse ja vähendades vajadust puksiiriteenuste järele. Selles artiklis vaatleme, miks sõiduki regulaarne hooldus on nii oluline. Regulaarne hooldus võimaldab avastada ja lahendada väikesed probleemid enne, kui need muutuvad suureks ja kulukaks. Õigeaegne hooldus pikendab oluliselt sõiduki eluiga, säästes samas raha ja aega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.