Rohkema info nägemiseks:

MHV TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 384; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MHV TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

MHV TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 384 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ MHV Teenused tegutseb äriühinguna aastast 1997.

OÜ MHV põhilisteks tegevusaladeks on veoteenuste osutamine ja metsamajandust abistavad tegevused, kaeve- ja pinnasetööd, lumetõrje, niitmisteenus.

Tegevus toimus 2023. a Eesti Vabariigi piires, eksport puudus.

Ettevõtte 2023. majandusaasta tegevuse peamiseks eesmärgiks oli tagada teenuste müügikäibe suurus vähemalt 100 000 eurot.

2023. aastal äriühingu poolt teostatud tööde ja teenuste müügitulu oli 137 981 eurot.

Müügitulu maht vähenes 2023. aastal eelnenud majandusaastaga võrreldes ligi 2 000 euro võrra.

Planeeritud 2023. a müügikäive 100 000 eurot ületati ca 38 000 euro võrra.

Müügitulu mahust moodustasid: 1. metsamajanduse abitegevusega seotud teenused 34 028 eurot (erinevat liiki raietööd, metsamaterjali koondamine, väljavedu) 2. kaeve- ja pinnasetööd ja teede talihooldus 57 373 eurot 3. veoteenus 46 580 eurot.

Veoteenuste osutamise majandusaastaga vähenes. Aktiivselt suvisel hooajal kasutusel 50% veokitest. Jätkuvalt on probleemiks ehitustööde hooajalisus, sellest tingitud veoteenuste nõudluse puudumine talvisel ajal.

Ka kõrghooajalised veoteenuste mahud on vähenenud üldise majandusolukorra ja sellest tuleneva tiheda konkurentsi taustal. Kevad- suvisel perioodil tulenes müügitulu jätkuvalt puistematerjalide (killustik, kruus, muld, pinnas, puit, raiejäätmed, lammutusjäätmed) vedudelt.

Kopp- laaduriga ja ratastraktoriga osutatavate teenuste maht kaeve-ja pinnasetöödel eelmise majandusaastaga võrreldes kasvas oluliselt. Kaeve- ja planeerimistööd tehti kevad- suvisel ajal hoonete ja taristute ehitustel, vähesel määral oli tellimusi veekraavide puhastamiseks metsaaladel.

Suveperioodil on lisandunud teenuste hulka niitmistööd mehhanismidega.

Talvisel perioodil saadi suurem osa müügitulust metsamaterjali väljaveo, raiejäätmete kokkuveo ja raieteenuse osutamisel.

Tuntav maht talvisest müügitulust saadi lumetõrjetööde teostamisel.

Lumetõrjetööd teostati 2023-2024 talvisel perioodil Alutaguse vallas kahes

MHV TEENUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.