Rohkema info nägemiseks:

EASY CAR RENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Soodne autorent ja väikebusside rent. Uued autod, parima hinna garantii. Broneeri rendiauto mugavalt internetis!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Easy Autorent missioon on pakkuda autorendilahendusi, milles on ühendatud kiire ja mugav teenus, paindlikud renditingimused, kliendisõbralik hinnakujundus ning rendiautode valik, mis vastab meie klientide soovidele ja vajadustele. Firma nimi ei ole asjata “Lihtne autorent” - meie põhimõte on teha auto laenutamine kliendile kiireks, soodsaks ja mugavaks.

Asume Tallinnas, vaid kiviviske kaugusel lennujaamast ja lühikese jalutuskäigu kaugusel sadamast.  Pakume laia valikut hästi hoitud ja ökonoomseid sõidukeid, mis sobivad kõikide teie reisivajadustega, olgu selleks nädalavahetuse puhkus või usaldusväärne partner pikemateks reisideks.

Miks valida Easy Car Rent? Sest me mõistame, et detailid on olulised. Meie autod on laitmatult hooldatud ja teenindatud ainult volitatud esindustes, tagades tipptasemel soorituse kogu rendiperioodi vältel. Pakkudes võimalusi lühiajalisteks sõitudeks või pikaajalisteks teekondadeks, pakume paindlikkust kohandada teie rendikogemust teie konkreetsete vajaduste järgi ilma hoolduskulude pärast muretsemata. Tundke kergendust libistades rooli taha puhtas sõidukis, mis on teie oma, nii kauaks kui vajate.

Meie pühendumus teenindusele ei lõpe, kui te lahkute platsilt. Me seisame oma lubaduse eest pakkuda 24/7 tuge ja abi. Olgu te marsruudil läbi Eesti maaliliste teede või alustamas Euroopa seiklust, meie pühendunud meeskond on vaid kõne kaugusel, valmis tagama, et teie rendikogemus oleks sujuv ja muretu.

Easy Car Rent'is me ei rendi lihtsalt autosid; me pakume rahuolu ja uute avastuste lubadust. Meil on parim hinnagrantii, kiire ja mugav teenus ning laia rendiautode valik. Miks rentida? Sest meiega ei ole te lihtsalt reisija; te olete avastaja. Rendige Easy Car Rent'ist ja astuge esimene samm unustamatu reisi suunas.

Küsimuste või autorendi broneerimiseks võtke meiega ühendust igal ajal. Meie rendiautod on vabalt kasutatavad kogu Baltikumi ja Euroopa riikides ning autorent ei lähe kallimaks, kui reisite väljaspool Eestit.

Uuri veel

EASY CAR RENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Semmo H.

Suurepärane kogemus, aus ja usaldusväärne rendifirma korralike autodega. Kindlasti kasutan nende teenust ka tulevikus.

- Andra K.

Olen ligikaudu kaks aastat klient olnud ning siiani olen väga rahul teenusega. Autod on väga heas korras alati ja töötajad viisakad, vastutulelikud ning professionaalsed! Hinnad on igati mõistlikud. Soovitan!

- Alex V.

Auto oli uus, korralik ja puhas. Kõik oli korrektne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust pikaajalise auto rentimise valimiseks

Pikaajaline auto rentimine on üha populaarsem valik nii eraisikutele kui ettevõtetele, kes otsivad praktilist ja kulutõhusat transpordilahendust. Paindlikkuse ja mugavuse tõttu, mida see pakub, pole ime, et paljud pöörduvad oma liikuvusvajaduste rahuldamiseks just selle teenuse poole. Siin on viis veenvat põhjust, miks pikaajaline auto rentimine võib olla õige valik teile või teie ettevõttele. Kulutõhusus Kui arvestada sõiduki omamise kogukulusid, sealhulgas väärtuse vähenemist, kindlustust, hooldust ja makse, võib pikaajaline auto rentimine sageli osutuda majanduslikult mõistlikumaks

Dropdown

kõik artiklid

Väikese bussi rentimise eelised grupireisideks

Grupiga reisimine, olgu see siis puhkuse või äri eesmärgil, pakub ainulaadseid võimalusi ühiste kogemuste ja mälestuste loomiseks. Siiski kaasnevad sellega ka o
ssb.ee
Grupiga reisimine, olgu see siis puhkuse või äri eesmärgil, pakub ainulaadseid võimalusi ühiste kogemuste ja mälestuste loomiseks. Siiski kaasnevad sellega ka oma logistilised väljakutsed. Grupi transpordi koordineerimine nõuab hoolikat planeerimist, et tagada kõigi vajaduste rahuldamine samal ajal kulusid kontrolli all hoides. Grupireisijatel on sageli mitmekesised nõudmised, sealhulgas ruum pagasile, mugavus pikamaasõitudel ja vajadus õigeaegselt sihtkohtadesse jõuda. Väikebussi rentimine võib neid vajadusi tõhusalt rahuldada. Erinevatest saabumisaegadest kuni mitme sõiduki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.