EASY CAR RENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pikaajaline auto rentimine on üha populaarsem valik nii eraisikutele kui ettevõtetele, kes otsivad praktilist ja kulutõhusat transpordilahendust. Paindlikkuse j

5 põhjust pikaajalise auto rentimise valimiseks

Pikaajaline auto rentimine on üha populaarsem valik nii eraisikutele kui ettevõtetele, kes otsivad praktilist ja kulutõhusat transpordilahendust. Paindlikkuse ja mugavuse tõttu, mida see pakub, pole ime, et paljud pöörduvad oma liikuvusvajaduste rahuldamiseks just selle teenuse poole. Siin on viis veenvat põhjust, miks pikaajaline auto rentimine võib olla õige valik teile või teie ettevõttele.

Kulutõhusus

Kui arvestada sõiduki omamise kogukulusid, sealhulgas väärtuse vähenemist, kindlustust, hooldust ja makse, võib pikaajaline auto rentimine sageli osutuda majanduslikult mõistlikumaks valikuks. Fikseeritud kuutasu muudab eelarvestamise lihtsamaks ja ettenähtavamaks. Te vältite auto omamisega kaasnevaid varjatud kulusid, nagu ootamatud remondid või vajadus auto välja vahetada.

Renditasud hõlmavad tavaliselt mitmeid teenuseid, mis muidu oleksid lisakulud. Nende hulka võivad kuuluda kõikehõlmav kindlustus, teemaks ja mõnikord isegi kütusevalikud. See kõikehõlmav lähenemine mitte ainult ei lihtsusta teie kulusid, vaid pakub ka meelerahu, teades, et olulised asjad on kaetud.

Paindlikkus ja mugavus

Üks suurimaid eeliseid pikaajalise auto rentimise juures on võime kohandada oma sõidukivalikut vastavalt praegustele vajadustele. Olgu selleks suurem sõiduk perepuhkuseks või ökonoomsem mudel linnasõitudeks, paindlikkus muuta oma rendilepingut võimaldab kohandatud sõidukogemust.

Neile, kes on uues linnas pikemaks ajaks, olgu see töö või vaba aja veetmiseks, pakub pikaajaline auto rentimine mugavustaset, mida auto ostmine ei suuda vastata. Pole vaja muretseda auto ostu pikaajalise kohustuse või auto müümise tüli pärast, kui on aeg lahkuda.

Muretu hooldus ja abi

Pikaajalise auto rentimise korral langeb hoolduse ja teeninduse kohustus rendifirmale. See tähendab, et regulaarsed kontrollid, õlivahetused ja vajalikud remondid tehakse teie eest, tagades, et auto püsib tipptasemel ilma lisapingutuse või -kuluta teie poolt.

Rikke või õnnetuse korral on hindamatu väärtusega juurdepääs ööpäevaringsele autoabile. Pikaajalised rendilepingud hõlmavad sageli seda teenust, pakkudes teile vajalikku tuge, millal iganes seda vajate.

Äri- ja ettevõtluseelised

Ettevõtete jaoks on klientidele ja partneritele projitseeritav kuvand ülioluline. Kaasaegne ja hästi hooldatud autopark võib jätta tugeva mulje. Pikaajaline rentimine võimaldab ettevõtetel pääseda ligi viimastele mudelitele ilma olulise investeeringuta, mis kaasneks nende ostuga.

Autopargi haldamine võib olla keeruline ülesanne. Pikaajalised rendifirmad pakuvad sageli autopargi haldamise teenuseid, mis võivad hõlmata jälgimissüsteeme, plaanilist hooldust ja detailset aruandlust, võimaldades ettevõtetel keskenduda oma põhitegevusele.

Võimalus erinevate mudelitega tutvuda

Autoentusiastidele või neile, kes pole kindlad, millist mudelit osta, pakub pikaajaline rentimine võimalust proovida erinevaid sõidukeid pikemate perioodide jooksul. See praktiline kogemus võib olla hindamatu, kui teete otsuse tulevase ostu kohta.

Rendifirmadel on tavaliselt lai valik sõidukeid, andes teile võimaluse sõita erinevate mudelitega, mis sobivad erinevateks puhkudeks ja eesmärkideks, alates kompaktsetest autodest linnasõitudeks kuni luksuslike maasturiteni erilistel sündmustel.

Avastage liikuvuse vabadust EASY CAR RENT OÜ pikaajaliste rendilahendustega. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida oma vajadustele vastav sõiduk!

Uuri veel

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Väikese bussi rentimise eelised grupireisideks

Grupiga reisimine, olgu see siis puhkuse või äri eesmärgil, pakub ainulaadseid võimalusi ühiste kogemuste ja mälestuste loomiseks. Siiski kaasnevad sellega ka o
ssb.ee
Grupiga reisimine, olgu see siis puhkuse või äri eesmärgil, pakub ainulaadseid võimalusi ühiste kogemuste ja mälestuste loomiseks. Siiski kaasnevad sellega ka oma logistilised väljakutsed. Grupi transpordi koordineerimine nõuab hoolikat planeerimist, et tagada kõigi vajaduste rahuldamine samal ajal kulusid kontrolli all hoides. Grupireisijatel on sageli mitmekesised nõudmised, sealhulgas ruum pagasile, mugavus pikamaasõitudel ja vajadus õigeaegselt sihtkohtadesse jõuda. Väikebussi rentimine võib neid vajadusi tõhusalt rahuldada. Erinevatest saabumisaegadest kuni mitme sõiduki

Eestit avastamas: parimad sihtkohad lihtsa autorendiga

Eesti, peidetud pärl Balti regioonis Põhja-Euroopas, pakub ainulaadset keskaegse võlu ja digitaalse innovatsiooni segu. UNESCO maailmapärandi objektide, puutuma
ssb.ee
Eesti, peidetud pärl Balti regioonis Põhja-Euroopas, pakub ainulaadset keskaegse võlu ja digitaalse innovatsiooni segu. UNESCO maailmapärandi objektide, puutumatu loodusparkide ja elava kultuurimaastikuga on Eesti sihtkoht, mis rahuldab erinevaid huvisid ja maitseid. Auto rentimine Eestis annab reisijatele vabaduse uurida seda mitmekesist riiki oma tempos. Tallinna munakivitänavatest kuni Pärnu rahulike randadeni võimaldab isiklik sõiduk spontaanseid kõrvalepõikeid, intiimseid kohtumisi kohaliku eluga ja juurdepääsu vähemtuntud sihtkohtadele. Parimad sihtkohad Eestis avastamiseks lihtsa

EASY CAR RENT OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo  Easy Car Rent OÜ (registrikood 10506516) on asutatud 1998 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on autode rentimine ja sellega kaasnevate teenuste osutami
ssb.ee
Üldinfo Easy Car Rent OÜ (registrikood 10506516) on asutatud 1998 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on autode rentimine ja sellega kaasnevate teenuste osutamine. Majandustegevus 2022. aasta müügitulu oli 1325 tuhat eurot (2021 aastal 291 tuhat eurot). Ettevõte lõpetas aasta kasumiga 49 tuhat eurot (2021 aastal oli kasum 6 tuhat eurot). Juhtimine Ettevõtte juhatusse kuulub üks liige ja juhtajale on arvestatud tasu 8400 eurot aastas. Väljavaated järgmiseks majandusaastaks Eesmärk on suurendada tulude baasi aktiivsema müügi teel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.