Rohkema info nägemiseks:

KULDKROON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on tuua esile ainulaadne elegants ja ajatu stiil, luues ehteid, mis tähistavad elu erilisi sündmusi ning jäävad meelde põlvest põlve.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kuldkroon OÜ-sse, kus iga ehte lugu räägib armastusest, pühendumusest ja ajatust elegantsist. Meie missiooniks on pakkuda laia valikut kõrgekvaliteedilisi pulma- ja kihlasõrmuseid, ehteid ja aksessuaare, mis sobivad nii traditsioonilise kui kaasaegse maitsega. Usume, et iga hetk tuleks tähistada suurejooneliselt ja meie kollektsioon on loodud muutmaks neid hetki veelgi säravamaks.

Meie maailma sammudes avastate te aardekirstu täis erakordseid disaine. Meie Ikaros kollektsioon oma Ajatu, Baas ja Klassikalise joonega pakub stiile, mis tähistavad pühendumuse ilu. Suurbritanniast pärit Kuldkroon ja Õnneliku Armastuse Kollektsioon toovad teie erilisele päevale kuninglikku elegantsi. Neile, kes otsivad traditsioonidele kaasaegset vinti, meie Musta Teras ja Mémoire jooned määratlevad uuesti peensus.

Meie Peenete Ehetega valikud, kaasa arvatud FLEXY, TWIST ja eksklusiivsed tükid, on täiuslikud luksusliku puudutuse lisamiseks teie igapäevaelule. Härrasmeestele pakuvad meie eksklusiivsed meeste ehted ja aksessuaarid tuntud brändidelt nagu Cross ja Dalvey täiuslikku täiendust eristatud välimusele.

Kuldkroon OÜ-s mõistame ka aja tähtsust. Meie hoolikalt valitud kellade valik prestiižsetelt brändidelt nagu Blancpain, Chopard ja Omega tagab, et saate stiilselt iga hetke hinnata. Olgu teie eelistuseks Orise lennunduskellade täpsus või Tissot' klassikaline elegants, meil on täiuslik ajamõõtja teie elu verstapostide tähistamiseks.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale meie toodetest. Kutsume teid külastama meie salongi aadressil Rävala pst. 6, Tallinn, kus meie ekspertmeeskond on pühendunud personaalse kogemuse pakkumisele. Olgu teil vaja täiuslikku sõrmust abieluettepaneku tegemiseks või erilist kingitust aastapäeva tähistamiseks, oleme teie jaoks olemas igal sammul.

Liituge meiega, et tähistada elu kõige kallimaid hetki elegantsi ja armuga.

KULDKROON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KULDKROON OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing KULDKROON on Eesti erakapitalil asutatud firma, mis alustas tegevust 1995. aastal juveelitoodete ja kellade importimise ja müügiga. Hiljem on lisandunud ka paljud kinkekaubad. Pakume tooteid ja terviklahendusi firmadele ja eraisikutele ärikingituste tegemiseks. Aruandeaasta jooksul asus kauplus aadressil : Rävala puiestee 6, Tallinn Olulisi inventeeringuid aruandeaasta jooksul ei toimunud.

Dropdown

kõik artiklid

Sertifitseeritud teemantid Eesti turul

Sertifitseeritud teemantid on vääriskivid, mida on hinnanud ja klassifitseerinud professionaalne gemoloogiline laboratoorium. Need sertifikaadid pakuvad erapool
ssb.ee
Sertifitseeritud teemantid on vääriskivid, mida on hinnanud ja klassifitseerinud professionaalne gemoloogiline laboratoorium. Need sertifikaadid pakuvad erapooletut hinnangut teemanti kvaliteedile standardiseeritud kriteeriumide alusel. Sertifitseerimine tagab, et saate täpselt selle, mille eest maksate. See pakub meelerahu, kinnitades teemanti ehtsust, kvaliteeti ja väärtust. Teemantide sertifitseerimise mõistmine Lõige: Teemanti lõike kvaliteet ja selle mõju üldisele ilule ja särale. Värv: Värvi olemasolu või puudumine teemantis, mida hinnatakse skaalal D (värvitu) kuni Z (hele värv).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.