Rohkema info nägemiseks:

MERMARWEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud rinnaproteesidele ja sellega seotud rõivastele, pakkudes naistele pärast rinnakirurgiat täiuslikku sobivust, mugavust ja enesekindlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MERMARWEN OÜ, kus me usume, et iga naine väärib enesekindlust ja terviklikkust, eriti pärast elumuutvat sündmust nagu rinnakirurgia. Olles ametlikud Amoena esindajad Eestis, oleme uhked, et saame tutvustada tootevalikut, mis määratleb mugavuse ja stiili uuesti naistele pärast operatsiooni.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: parandada meie klientide elukvaliteeti, spetsialiseerudes Amoena rinnaproteesidele, operatsioonijärgsetele rinnahoidjatele ja sellega seotud rõivastele. Mõistame väljakutseid, mis kaasnevad õige sobivuse ja täiusliku tunde leidmisega, mistõttu avasime Eesti esimese ja ainsa poe, mis on pühendatud ainult rinnaproteesidele ja sellega seotud rõivastele, asukohaga Pärnu mnt. 106, Tallinn.

Meie kollektsioon sisaldab mitmesuguseid tooteid, mis on loodud vastama naiste ainulaadsetele vajadustele, kes on läbinud rinnatoiminguid. Alates Essential 2S rinnaproteesist oma pehme, loomuliku kujuga, mis jäljendab päris kehaosa, kuni meie valiku proteesrinnahoidjateni, ujumisriieteni, pluusideni, särkideni, ööriieteni, spordiriieteni ja peakateteni—iga toode on valmistatud hoolikalt ja täpselt Amoena poolt, juhtiv ja kõige uuenduslikum Saksa ettevõte rinnaproteeside maailmas üle 45 aasta.

Meie partnerlus Sotsiaalkindlustusameti ja Haigekassaga tagab, et meie kliendid saavad oma ostudele riiklikku toetust, muutes meie tooted veelgi kättesaadavamaks. Oleme pühendunud mitte ainult kõrgeima kvaliteediga toodete pakkumisele, vaid ka toetuse ja nõu andmisele, mida vajate parima valiku tegemiseks oma mugavuse ja heaolu jaoks.

MERMARWEN OÜ juures kutsume teid meid külastama ja avastama, kuidas meie tooted aitavad teil mugavust omaks võtta ja oma ainulaadset teekonda tähistada. Olgu teil vaja standardset või reguleeritavat rinnaproteesi, või otsite täiuslikku aqua wave ujumisrinnaproteesi oma järgmiseks puhkuseks, oleme siin, et teid aidata. Meie uksed on avatud esmaspäeval ja kolmapäeval kella 12-17, teisipäeval ja neljapäeval kella 14-19 ning kokkuleppel reedeti, laupäeviti ja väljaspool tavapäraseid töötunde.

Liituge meiega, et tähistada teid—sest MERMARWEN OÜ juures ei ole me lihtsalt puhkuse ja meelelahutuse pakkujad; me oleme siin, et pakkuda teile tuge, mida vajate, et elada oma elu täiel rinnal. Omaks võta mugavus, tähistame Sind!

Kontakt+

MERMARWEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne M.

Suurepärane teenindus, tunnen end nii toetatuna!

- Liisa T.

Leidsin siit täpselt sobiva proteesi ja tunnen end taas enesekindlalt.

- Kadi K.

Nende toodete kvaliteet on ületamatu, täielik mugavus igas olukorras.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on olulised näpunäited pärast mastektoomiat rõivaste ja ujumisriiete valimisel?

Mastektoomia läbimine võib olla elumuutev sündmus. Füüsilised muutused käivad sageli käsikäes keerulise emotsioonide seguga, sealhulgas lein, kergendus ja lootus tuleviku suhtes. On tähtis tunnistada neid tundeid kui loomulikku osa tervenemisprotsessist. Kuigi teekond pärast mastektoomiat võib olla keeruline, pakub see ka võimalust uueks alguseks ja eneseleidmiseks. Oma koha leidmine selles uues peatükis hõlmab valikute uurimist, mis on kooskõlas teie isiklike vajaduste ja elustiiliga. Navigeerimine pärast operatsiooni valikutes Rekonstrueerimiskirurgia võib taastada rinna kuju, kuid see ei

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ujumisproteeside erinevad stiilid ja tüübid?

Naistele, kes on läbinud rinnakirurgia, eriti mastektoomia, võib olla keeruline oma kehapilti ja elustiili taastada. Ujumisprotees ei ole ainult esteetiline; se
ssb.ee
Naistele, kes on läbinud rinnakirurgia, eriti mastektoomia, võib olla keeruline oma kehapilti ja elustiili taastada. Ujumisprotees ei ole ainult esteetiline; see on oluline vahend, mis pakub nii emotsionaalset kui ka füüsilist tuge. See võimaldab naistel ujumises ja muudes veetegevustes enesekindlalt osaleda, tagades, et nad saavad aktiivset eluviisi jätkata ilma eneseteadvuseta. Pärast mastektoomiat seisavad naised sageli silmitsi raskustega ujumisriiete leidmisel, mis mahutaksid nende uut kehakuju. Sobiva toe puudumine võib põhjustada ebamugavust ja vastumeelsust tegevustes osalemiseks,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.