Rohkema info nägemiseks:

PIESTA AED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 342; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PIESTA AED OÜ kohta arvamuslugu!"

PIESTA AED OÜ hetkeolukord

Juba 342 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Piesta Aed OÜ põhitegevuseks on ettevõttele kuuluva noore maheõunaaia hooldus ja arendamine. Aeda on lisatud ja/või väljavahetatud õunapuid, hooldatud vastavalt analüüsi tulemustele mullapinnast, teostatud õunapuude lõikust ja toestamist jmt.

Teostasime õunaaia mullapinna olukorra hindamiseks analüüside võtmise ja analüüsi. Analüüsi tulemused näitasid eelmistel aastatel teostatud harimistegevuste, eelkõige lupjamise tõhusust ning momendi seisuga on õunaaia mulla seisund hea.

Kahjuks on kahe viimase aasta ilmastiku ekstreemsed tingimused (pikad kuivaperioodid) oluliselt vähendanud õunaaia saagikust. Lisaks on soojad ja lumerohked talved loonud head talvitumise ja kasvutingimused kahjuritele, kellede vastu võitlemine maheaianduse reegleid jälgides on keeruline kui mitte öelda olematu. Õunasaagi vähesus vähendas ka ettevõte tulusid ning jättis ettevõtte kahjumisse.

Ettevõte tegevusstrateegia muutmine ehk keskendumine õunaaia hooldusele ja arendamisele on ennast igati õigustanud ning loodetavasti paraneb seetõttu ka õunaaia saagikus.

PIESTA AED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.