Rohkema info nägemiseks:

ADVOKAADIBÜROO EIPRE&PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 995; jälgijaid - 25. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta ADVOKAADIBÜROO EIPRE&PARTNERID OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ADVOKAADIBÜROO EIPRE&PARTNERID OÜ juures usume, et kõigil on õigus pääseda ulatuslikele õigusteenustele, mis mitte ainult ei rahulda nende vahetuid vajadusi, vaid peavad kinni ka kõrgeimatest õigluse ja aususe standarditest. Meie missiooniks on pakkuda ekspertide õigusnõu erinevates valdkondades, sealhulgas andmekaitse, IT-õigus, äriõigus, kohtumenetlused, pankroti- ja täitemenetlused, ümberkorraldamine, võlaõigus, haldusõigus, kriminaalõigus, intellektuaalomand, ehitusõigus ja pärimisõigus.

Alates meie asutamisest oleme olnud pühendunud tipptasemele. Meie kogenud õigusprofessionaalide meeskond, mida juhib hinnatud Terje Eipre, toob lauale üle kahekümne aasta kogemust. Oleme uhked oma võime üle navigeerida keerulistes õiguslikes väljakutsetes ja saavutada olulisi tulemusi. Olgu tegemist keerulise pankrotijuhtumiga, vajadusega terava kohtuesinduse järele või juhendamisega andmekaitse nõuete täitmisel, meie eksperdid on valmis teid igal sammul aitama.

Meie loosung, 'Õiglus tagatud, ausus hoitud!', pole lihtsalt sõnad - see on eetos, mis läbib meie töö igat aspekti. Mõistame, et õiguslikud küsimused võivad olla hirmutavad, mistõttu oleme pühendunud selge, praktilise nõu andmisele ja tugevale esindamisele. Meie edulugu räägib enda eest, olles saavutanud edukaid tulemusi kõrge panusega õigusasjades.

Püsige kursis meie viimaste uudiste ja teadmistega, kus jagame olulisi õiguslikke arenguid ja meie võite klientide õiguste kaitsmisel. Usaldage ADVOKAADIBÜROO EIPRE&PARTNERID OÜ kui teie liitlast õigusmaastikul. Võtke meiega ühendust juba täna, et kogeda rahuolu, mis kaasneb oskusliku õigusmeeskonna omamisega teie poolel.

Küsimuste või konsultatsiooni kokkuleppimiseks võtke meiega ühendust aadressil info@eipre.ee või helistage meile numbril +372 6270 551. Meie kontori lahtiolekuajad on esmaspäevast neljapäevani, kell 9:00 kuni 17:00, ja reedeti eelneval kokkuleppel.

uuri lisaks!

ADVOKAADIBÜROO EIPRE&PARTNERID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maret H.

Tänu Teile sain põhjaliku ülevaate andmekaitsest.

- Helina T.

Saneerimise teema oli minu jaoks keeruline, aga nüüd on selgem.

- Taavi L.

Ehitusõiguses orienteerumine oli minu jaoks uus, aga nüüd mõistan paremini.

It-õiguse navigeerimine: juhend tehnoloogiaettevõtetele

Infotehnoloogia (IT) õigus, tuntud ka kui küberõigus või internetiõigus, on õiguspraktika valdkond, mis tegeleb infotehnoloogia kasutamisest tulenevate küsimustega. See hõlmab laia teemade ringi, sealhulgas intellektuaalomand, privaatsus, andmekaitse ja e-kaubandus. IT-õiguse mõistmine on tehnoloogiaettevõtete jaoks ülioluline, kuna see aitab neil navigeerida keerulises õigusmaastikus, kaitsta oma varasid ja järgida määrusi. Tehnoloogia kiire areng on toonud kaasa uusi õiguslikke väljakutseid. Kuna tehnoloogia imbub igasse äriaspekti, muutub tehnoloogia ja õiguse ristumiskoht üha olulisemaks.

Dropdown

kõik artiklid

Äriõiguslike vaidluste telgitagused

Äriõiguslik vaidlus hõlmab laia valikut erimeelsusi, mis tekivad ärikontekstis. See puudutab äritehingutega seotud õigusvaidlusi ja hõlmab erinevaid õigusmenetl
ssb.ee
Äriõiguslik vaidlus hõlmab laia valikut erimeelsusi, mis tekivad ärikontekstis. See puudutab äritehingutega seotud õigusvaidlusi ja hõlmab erinevaid õigusmenetlusi, mis võivad ärikeskkonnas aset leida. See hõlmab lepingute, partnerlussuhete, intellektuaalomandi ja muude küsimuste üle peetavaid vaidlusi. Ettevõtted võivad kohata mitmesuguseid vaidlusi, nagu lepingu rikkumine, aktsionäride probleemid, intellektuaalomandi rikkumine, töövaidlused ja konkurentsivaidlused. Iga vaidlustüüp kannab endas oma keerukusi ja õiguslikke kaalutlusi. Äriõigusliku vaidluse protsess Enne kohtumenetluse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.